Bea un ceai de tei, fa-ti de lucru: fa curat, cumpara flori, spala, calca, ma rog, de maine, ca azi e sarbatoare
Fugi la un psihiatru, ai probleme. Maica-ta in cel mai rau caz poate sa moara. Ghinion, in fiecare zi, fiecare dintre noi poate sa moara. Faza e ca nu iti incepi ziua cu asta in cap. Uite, am dat cu mopul si am alunecat de era sa cap cu tzeasta de gresie. Am reusit sa imi revin, si cu asta basta. De acuma nu stau sa sun toate rudele sa povestesc ce era sa patesc.
Draga,frumoaso daca gandesti negativ mereu daca pateste ceva si stai mereu ingrijorata starea ta negativa va influneta totul sa mearga prost, este normal sa iti fie teama sa nu se inatmple ceva dar nu gandi negativ, incearca sa te odihnesti sa bei ceva cald, ceai ciocolata calda si sa o astepti cu mare nerabdare succes
CE, MA!? Ahahahahahahahaa. Prietene, mi-ai facut ziua, luna, anul', viata. Eram cea mai trista persoana daca nu te citeam.
On-topic: Da, asculta muzica in timp ce o canti melodia pe care o asculti. Fa asta. Fa mereu asta.
Crede-ma, e de ajuns sa pui aici o intrebare sau sa citesti, te p.i pe tine de ras si uiti tot.
Lafel sunt si eu..eu ma panichez si cand vine cu autobuzul sau nu stiu.
Asta se intampla pentru ca ne iubim mamele prea mult si creeaza o stare de ingrijorare cand vine acasa.
Ar trebuii sa vorbim mereu cu ele. Nu uita ca nimeni nu poate prevenii aceste accidente, cu exceptia lui Dumnezeu! Roaga-te, si totul o sa fie bine! Te pup..sa ma anunti cand vine!
LanguageMaster întreabă:
LanguageMaster întreabă:
Demeister întreabă: