| Libely a întrebat:

Buna,vreau sa va spun ceva dar v rog sa nu radeti de mine pt ca sunt foarte ingrijorata.Deci,peste cateva zile urmeaza sa vina mama mea din germania (cu autocarul)si la cate accidente rutiere se petrec zilnic ma tot gandesc ca mama mea poate pati ceva grav DACA ai fi implicata intr-un astfel de accident,in ultima vreme numai la asta ma gandesc si imi este fparte frica ca s-ar putea intampla.

Va rog imi puteti da niste sfaturi ca sa nu mai fiu atat de nelinistita in legatura cu asta,sau niste incurajari,sau ceva de genul ca sa nu mi fiu atat de ingrijorata.

Va rog sa nu radeti dar asa sunt eu ma gandesc la ce este mai rau si ma ingrijorez pt ca nu am nici o garantie ca ceea ce spun eu nu se va intampla.
P.S.:Asa am facut si anul trecut si din fericire mama a ajuns cu bine acasa.

Va multumesc mult, si va rog nu va bateti joc. Funda la cel mai "incurajator" raspuns!

9 răspunsuri:
| biaNk6 a răspuns:

Bea un ceai de tei, fa-ti de lucru: fa curat, cumpara flori, spala, calca, ma rog, de maine, ca azi e sarbatoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta muzica in timp ce o canti melodia pe care o asculti. Sau gandeste-te la baiatul viselor tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cheama-ti cea mai buna prietena la tine, dai cu aspiratorul prin casa etc. si pune si tu undeva prin casa un banner din hartie pe care sa scrie ceva de bun venit.

Orice am zice noi, tot o sa te gandesti, dar stii ceva? Nu vad nimic rau ca-ti faci griji.

| KodrutZ a răspuns:

Fugi la un psihiatru, ai probleme. Maica-ta in cel mai rau caz poate sa moara. Ghinion, in fiecare zi, fiecare dintre noi poate sa moara. Faza e ca nu iti incepi ziua cu asta in cap. Uite, am dat cu mopul si am alunecat de era sa cap cu tzeasta de gresie. Am reusit sa imi revin, si cu asta basta. De acuma nu stau sa sun toate rudele sa povestesc ce era sa patesc.

| mgtow a răspuns:

Ia o pastila numita valeriana si iti trece frica

| vocea a răspuns:

Draga,frumoaso daca gandesti negativ mereu daca pateste ceva si stai mereu ingrijorata starea ta negativa va influneta totul sa mearga prost, este normal sa iti fie teama sa nu se inatmple ceva dar nu gandi negativ, incearca sa te odihnesti sa bei ceva cald, ceai ciocolata calda si sa o astepti cu mare nerabdare succes

| UnDezaxat a răspuns (pentru anonim_4396):

CE, MA!? Ahahahahahahahaa. Prietene, mi-ai facut ziua, luna, anul', viata. Eram cea mai trista persoana daca nu te citeam.
On-topic: Da, asculta muzica in timp ce o canti melodia pe care o asculti. Fa asta. Fa mereu asta.
Crede-ma, e de ajuns sa pui aici o intrebare sau sa citesti, te p.i pe tine de ras si uiti tot.

| vocea a răspuns:

Stai calma frumoaso asculta muzica relaxeazate

| AnaMary01 a răspuns:

Lafel sunt si eu..eu ma panichez si cand vine cu autobuzul sau nu stiu.
Asta se intampla pentru ca ne iubim mamele prea mult si creeaza o stare de ingrijorare cand vine acasa.
Ar trebuii sa vorbim mereu cu ele. Nu uita ca nimeni nu poate prevenii aceste accidente, cu exceptia lui Dumnezeu! Roaga-te, si totul o sa fie bine! Te pup..sa ma anunti cand vine!