Întrebare recomandată | zulal97 a întrebat:

Buna zıua tuturor! Numele meu este Zülal, am 16 ani sunt de nationalitate romano-turca si pentru ca familiei nu ii spune, dar nici prietenilor, am hotarat sa va cer ajutorul pentru ca am o nevoie deosebita. Eu m-am nascut si am copilarit in Romania, iar vacantele le petrec in Turcia.Tatal meu vine dintr-o parte a turciei unde trtaditiile se respecta cu strictete. De sigur, am aceeasi religie ca tatal meu si sunt mandra de asta, dar unele traditii nu au nici o legatura cu religia. Acum cativa ani m-am indragostit de un iordanian, dar a fost ceva imposibil deoarece mi-a spus ca el se va casatorii ori cu o romanca ori cu o iordanianca. Sunt putine cazuri in care arabii se casatoresc cu turcoaice. Incet incet am inceput sa inteleg si l-am uitat pe acest iordanian. Familia mea nu a stiut niciodata ca eu am fost indragostita pentru ca mamei nu am putut sa ii spun fiind ca mi-a fost frica sa nu afle tata. Daca stau sa ma gandesc, eu nu am facut nimic rau, nici un pacat, pentru ca a fost o dragoste la distanta sa zic asa cum permite religia noastra. Nici macar nu ne-am atins de mana vreodata. Stiam ca o sa ma casatoresc in Turcia. Ma asteptam la asta. Intelesesem ca numai in Turcia cu un turc ma pot casatorii, dar ma gandeam la asta pentru viitor dupa ce termin facultatea, dar acum 2 luni am fost pusa intr-o situatie extrema in care vorbeam cu matusea mea din Turcia la telefon, apoi a vorbit si tata si dupa ce a inchis a zis ca vrea sa ma intrebe ceva. Stiu ca o sa vi se para ciudat, dar la noi este ceva permis. M-a intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu verisorul meu si ca in Turcia deja toata familia e fericita. A trebuit sa accept, dar sufletul meu e distrus. Nu stiu ce sa mai fac sa ma impac cu ideea. Acum in vara o sa plec in Turcia.Ce sa fac? Cum sa ma comport ca totul sa fie bine, iar familia mea sa nu isi dea seama ca eu nu sunt fericita cu acesta casatorie? Va rog cat mai multe sfaturi...am mare nevoie. Va multunesc anticipat

31 răspunsuri:
| tibidede a răspuns:

Buna esti intr-o situatie foarte grea te inteleg dar nu stiu ce o sa faci mie imi place foarte mult Turcia imi place mai mult decat tara mea Romania.Eu zic sa le spui ca nu esti fericita de aceasta casatorie.