anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua. Acum o scurta perioadă de timp,soția a spus că se desparte de mine, că nu mai poate. Nu a fost vorba de infidelitate, de agresiune, etc. Pur și simplu în ultima perioada ne-am neglijat, posibil eu mai mult.m-am dat cu munca, incercand sa asigur un trai decent. Avem și un copil. In toată perioada asta am tot incercat, am rugat-o sa ne mai dăm o șansă. Nu și nu. Printre altele ..ne mai vedem ..ieșim la plimbări ..cu copilul, cat și singuri. O îmbrățișez ..ne luam de mana. ..nu mă respinge absolut deloc. Ideea împăcării nu am mai adus-o în discuție ..am incercat sa o las să își pună ordine în gânduri ..gesturile astea din când în când le mai face și ea, însă la final fara niciun rezultat în legătură cu o împăcare. Sunt debusolat complet. Ii e milă de mine? Vrea să mă ajute sa trec peste? Habar nu am ce sa mai cred. Eu o iubesc. Am realizat in toată perioada asta absolut tot ce am făcut greșit în relație însă, ce sfat îmi dati?

38 răspunsuri:
| vladimirool a răspuns:

Normal si matur ar fi sa iti zica daca nu ii convine ceva si sa vedeti ce puteti face, dar ori e prea imatura sa discute in felul asta, ori stie ca ce vrea ea nu obtine decat altundeva...

Daca nu ascunzi vreo prostie pe care ai facut-o, pari de treaba si clar iti pasa de sotie si familie. Probabil s-a plictisit, vrea "mai mult" de la viata. Ca sa nu par misogin, la fel fac si barbatii, cand inseala ca s-au plictisit de nevasta. Ori vrea alti barbati ori vrea alte experiente sa ii stimuleze neuronul.

Femeile vad tot felul de fite si nebunii pe internet (ex Instagram) vacante exotice, iahturi, haine scumpe, barbati care stau la sala 24/7 etc si vor si ele, tu nu ii oferi ce vede ea acolo.
Cred ca ar fi scuzabil daca nu ati avea un copil, dar avand un copil, ea da dovada de egoism maxim, un divort si o familie fragmentata afecteaza foarte tare copiii, pentru toata viata.

Se poate sa ma insel. Poate doar voia sa vada cum reactionezi, tot imatur din partea ei, dar nu la fel de grav.

| Valmair95 a răspuns (pentru vladimirool):

Da. Totul e posibil. e posibil că eu inecandu.ma in munca ..nu am mai ieșit. nu ne am mai plimbat ..chestiile astea sa fi afectat.o. nu o condamn. totul e debusolant. a spus nu și nu.și după o perioadă ..ieșim.mângâieri sărutări. dar între timp o tine pe a ei. Sa mai incerc o perioada de timp sa o scot din monotonie, sa ne plimbam, sa plecăm. apoi să îi propun o împăcare? Are rost? Comportamentul ei e total dubios

| Valmair95 a răspuns (pentru Valmair95):

Aseară i.am propus să ieșim undeva frumos și o dădea în bărci, am zis că e ok. apoi a venit să mă ia în brațe și am întrebat.o ce se întâmplă, ce are de gând, daca mai e vreo șansă. și mi-a spus că nu.că nu simte. că îmi fac rău singur. pai și atunci tot ce s-a întâmplat? Sărutări îmbrățișări sex?! Are rost sa mai lupt?

| vladimirool a răspuns (pentru Valmair95):

E nebuna si iresponsabila, imi pare rau. Se joaca cu mintea ta, nu are pic de empatie pentru tine. Nici nu pare ca te respecta. Si tu ii dai toata puterea, te apuca frica si panica cand ea doar rosteste "despartire".

Mi se pare ca sunt doar doua variante: ii spui direct "Te rog sa imi spui care este problema" fara nicio emotie si aveti o discutie fara sa arati panica de divort sau sa o cocolosesti ori o dai afara calm si fara concert, pana se comporta uman si isi cere iertare. Mie mi se pare inacceptabil sa se comporte asa cu tine, nu ai batut-o, nu i-ai facut nimic, si ea se joaca cu emotiile tale si cu viitorul familiei.

| vladimirool a răspuns (pentru Valmair95):

Lupta, dar nu asa. Tu pui suflet, iti pasa, incerci, intrebi pe TPU si ea nici nu te respecta, nu ii pasa de voi sa incerce sa lucrati la mariaj.

Sper sa nu trag o concluzie prea pripita, dar pare ca tu tii la ea si la familie muuuuult mai mult decat tine ea. Ea s-ar putea sa nu tina deloc... Tu crezi ca aratand ca iti pasa si ca o iubesti si ca vreti sa fiti impreuna, o apropii, dar e posibil ca asta sa o dezguste, pentru ca asa sunt multe femei. Sper tare sa ma insel.

| Valmair95 a răspuns (pentru vladimirool):

Da. din păcate cred că totul s-a terminat definitiv. Nu știu exact ce e in capul ei.dar nu vrea sa îmi mai acorde nici o șansă. Spune doar că tine la mine și vrea să fiu bine. poate nu mă mai iubește deloc ..cat sa mai lupt. as face orice.dar se pare că nu reușesc nimic din ce îmi propun ..rămâne doar sa accept situația cred.

| Yuoia a răspuns (pentru Valmair95):

Atunci, inseamna ca e plictisita. Nu-mi trece altceva prin cap la ora asta. Presupun ca nu are loc de munca. Am citit cateva comentarii si am vazut ca inca ezita. Poate e timpul sa lupti sa ramaneti impreuna. Intreab-o direct ce vrea. Sa-ti raspunda clar.

| Valmair95 a răspuns (pentru Yuoia):

Am întrebat.o și mi-a spus clar nu. dar comportamentul e debusolant.și el al dreacu de greu că nu e un motiv atât de bine întemeiat încât să pui stop definitiv. Asta mă frământă grav ..nu înțeleg absolut deloc ce s-a întâmplat cu ea. as lupta, dar nu mai știu cum ..se mai merita?