Ce poti face de acum in colo, pentru ca deja fapta a fost facuta!
Sa nu te mai simti vinovat si sa treci peste si tu si ea.
Nu e corect ce ai facut, dar daca te simti vinovat, nu rezolvi nimic.
Trebuie sa o faci pe ea sa uite, sa mergeti mai departe dar nici pres nu te poti face pentru ca daca iti ia slabiciunea e nasol.
Trebuie sa fi barbat si sa uiti de chestia asta, sa nu mai aduci in discutii si va trece si ea.
Daca vrei sa vb mai multe imi poti scrie in privat!
Mă bucur că ai recunoscut că ai făcut treaba aceea și că până la urmă ai blocat-o, ideea este că trebuie să lași lucrurile să curgă de la sine, bănuiesc că iubita ta știe că i-ai dat block acelei tipe. De aici în continuare încetează să mai vorbești cu orice altă femeie pentru că asta îi va demonstra iubitei tale că tu chiar ții la ea. La un moment dat, veți începe tu și ea să uitați că s-a întâmplat această pățanie.
Nu ai gresit nimic, e complet normal daca ai iubita/iubita ai tot dreptul sa vorbesti si cu altii, daca doar atat ramane vorbit, daca iubitei/iubitului nu-i place sau se supara inseamna ca e geloasa fara motiv, nu inseamna ca daca ai relatie gata numai ai voie sa vorbesti cu altii de sex diferit.
"...stiu ca se pune ca inselat."
De fapt, nu se pune.
"Dupa atatea ea m-a iertat si ma simt din ce in ce mai prost"
Daca te linisteste, nu doar te simti, chiar esti. Ai motive intemeiate. Doar ca nu sunt cele enuntate de tine.
"Mi am jurat ca nu o sa mai fac asa ceva niciodata, credeti ca o sa mai fim vreodata bine?"
De fapt, esti doar disperat ca e suparata "printesa". Nu, n-o sa mai fiti bine, va fi bine cel mult ea. Te-a simtit ca esti tantalau si va profita de tine.
Generatia voastra de azi inselatul inseamna doar daca vorbesti cu alta sau altul.
Gandire imatură.
Inselatul inseamna daca faci sex cu respectiva sau respectivul.
Totul tine de maturitatea in gandire.
Care lipseste la majoritatea tinerilor.