Mănânc salate cu pui de cam o luna mănânc dulciuri nu mănânc mult am corpul perfect dar burta îmi creste
1 S-ar putea sa suferi de balonare, trebuie sa facu kaka zilnic
2 poate totusi, chiar esti gravida, mai fa un test
Balonata nu sunt eu eu înainte cu doua luni aveam abdomen fac mereu sport o sa fac din nou un test sa văd dacă sunt insarcinata
Clar
Doamne fereste, sa incurajez lumea sa manance sanatos. Sa nu fie grasi si bolnavi. Eu zic ca daca toate persoanel fit sunt fatophobice. Sa se inchida toate salile de fitnes si sa fie interzise legumele si fructele
Sunt de acord, jos cu slabi. Cum îndrăznesc sa le pese de corp
Nu ma mențin in forma sa arat bine dar mănânc dar de doua luni simt ca se schimba corpul burta îmi creste
Sala este buna sa te mențini in forma dar sa nu exagerezi mult
Nici macar nu este nevoie de sala. Poti face flotari acasa si genoflexiuni. Te poti da cu bicla, poti merge, poti alerga, juca fotbal... Sunt n modalitati. Eu am reusit sa dau 5kg jos fara pic de sala. Doar mancat sanatos. Doar odata pe saptamana fac exces, cipsuri/bere/ pizza, chestii de genul.
Este bine așa eu așa sunt mulți ani cu sala cu mâncarea sănătoasă mâncam înainte rar dulciuri dar acum mananc des asta ma pune pe gânduri
Daca ai facut cu prezervativ nu ai de ce sa-ti faci griji. Iar testul de sarcina facut in mai putin de 21 de zile de la ultimul contact sexual va arata mereu rezultatul fals.
„Analizele de sarcina" nu se fac mai devreme de 21 de zile de la actul sexual neprotejat. Vor fi eronate. Burta iti creste de la multa mancare.
Nu mănânc mult fac sala și mănânc sănătos dar idea ca de la un timp dulciuri mănânc Și burta arată ca o gravida de 1 luna