anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua.
Am o mica problema cu logodnica mea si am nevoie de parerile voastre.

1. Eu lucrez de acasa iar ea nu suporta sa stam impreuna acasa toata ziua (locuim in 4 camere iar biroul in una din ele) in afara ca i-am propus de nenumarate ori sa avem activitati impreuna si nu vea nici sa auda. (e plecata aproape toata ziua de acasa ca sa nu fim impreuna in aceeasi casa)

2.Inainte aveam incredere in ea atunci cand mai iesea o data la 2 luni cu fetele la club insa dupa ce am iesit cu ea la club si a dansat cu unul in fata mea nu mai am deloc. Acum imi cere sa uit ce s-a intamplat si sa am incredere in ea sa o las sa iasa cu fetele in club, sa plece cu o amica la mare (ambele logodite), sa se duca in alta tara cu alte prietene sau chiar in Ibiza.(singure ca fetele)

In alta ordine de idei vrea sa ne casatorim, copil, etc. (am ajuns sa nu mai inteleg de fapt ce vrea de la viata)

Sunt eu chiar deplasat cerandu-i sa nu mai iasa cu fetele in club ci numai pe zi, sa nu insiste sa plece cu prietene la mare sau in tratamente la munte singura?

Ce parere aveti fetelor? Va rog barbatilor ajutati-ma si voi!

67 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Dacă înțeleg corect, logodnica ta nu prea suportă să te aibă în preajmă... Poate că ar fi un indiciu bun că ar trebui să reevaluezi planurile de căsătorie...

| Sekim a răspuns:

Ma gandesc ca intrebarea ta este una retorica. Singurul scop al unei relatii e efectiv ca cei doi oameni sa fie cat mai mult posibil impreuna si sa se iubeasca, sa faca totul impreuna etc. Daca logodnica ta nu doreste sa faca un lucru de baza, fundatia cum s ar spune, e destul de grav, mai ales daca e in stadiul in care pleaca de acasa numai ca sa nu te aiba prin preajma. Intrebarea cred ca ar trebui sa fie, unde isi petrece timpul in fiecare zi cand tu esti acasa? A doua problema ar fi iesitul in club. Nu zice nimeni sa nu iesi, dar in niciun caz nu iesi in club, mai ales atata timp cat tu nu esti cu ea si nici asa sincer nu mi se pare un loc bun sa va "distrati". Daca femeia ta a dansat cu alt barbat chiar in fata ta in club, sa ne gandim putin doar la ce se poate intampla cand nu esti tu de fata. Lipsa de respect la faza asta mi se pare sincer uriasa. Tu stii deja ce ai de facut, ai venit aici sa intrebi ce ar trebui sa faci dar stii deja, asa ca intrebarea ta e retorica.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ești deplasat. Ea e deplasată în sensul că se tot deplasează.
Ea asta vrea, să se deplaseze. Și să danseze.

suntserios
| suntserios a răspuns:

" ea nu suporta sa stam impreuna acasa toata ziua"

e clar de aici ca e o problema deja...

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca ea nu vrea sa te mai aiba in preajma, inseamna ca relatia voastra deja e subreda. Mai ales ca a dansat cu altul in club de fata cu tine. Comportamentul asta denota lipsa de respect si batjocura fata de tine. Cut her loose, she's not worth it!
Gandeste-te putin. Una e sa danseze in club cu altul pe la spatele tau, si alta e sa faca mizeria asta de fata cu tine. Inseamna ca nu te considera deloc un barbat si nu are respect fata de tine.

| minrest a răspuns:

Cum te va suporta frate cand veti iesi la pensie? Oamenii care se iubesc se suporta foarte bine; de abia asteapta sa plece in voiaje lungi, sa fie impreuna tot timpul. Si apoi, ea nu lucreaza, nu invata? Dar ma rog, esentialul e ca daca nu te suporta bine, foarte bine chiar, nu te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-ma sa ghicesc! Tu platesti apa,gazul, chirie, mancare, hainele ei, vacantele si iesirile in oras. Esti beta provider, fratele meu. Eu zic ca daca isi da besini din astea acum, pfoiii, sa vezi ce o sa faca dupa ce iti devine nevasta. Ceva imi spune, ca desi tu o intreti, ea nici macar nu isi spala farfuria de unde a mancat. Este exclusiv vina ta ca esti prea moale. Fara nici o gluma, instinctul imi spune ca deja o loveste un chad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru StoicAnalysis):

Mie imi este mila de el. Si pe mine m-au ars femei, dar nu in halul asta. El este lvl. 99+ simp. Fara suparare, dar trebuie sa îi spunem adevarul.

| alex177770 a răspuns:

Va dau mai multe detalii! Ne-am cunoscut cu 2 ani in urma.
Dupa 6 luni s-a mutat la mine in apartament iar la 2-3 luni dupa ce s-a mutat cu mine a inceput cu reprosurica... ca lucrez numai de acasa si doreste sa fie si singura nu sa stau cu ea tot timpul, ca atunci cand se intalneste cu prietenii ei (sot si sotie) ma prezint si eu si nu ar trebui sa fie tot timpul asa, ca inainte sa se mute cu mine avea mai multa libertate si asa avea timp sa ii vina dor de mine si sa isi doreasca sa fie cu mine, ca eu nu am prieteni (acest lucru este cat de cat adevarat... am 4 si buni), ca ar trebui sa mai plec cu prietenii mei la munte/mare/sa ies in club ca baietii ( iesim la o bere, terasa in timpul zilei insa seara toti se duc la prietene/sotii acasa / nu mai vor sa plecam ca baietii la mare/munte/club dehja prefera sa iesim toti cu partenerele).

Cand ea pleaca in timpul zilei se duce acasa la failie sau prietene (si o cred/am incredere)

Tin sa spun ca atunci cand a dansat cu acel tip in fata mea era bauta. Insa nu poate sa dea vina pe bautura pentru ce a facut.

Cand pleaca la club cu fetele este dupa ora 11 pm.

Are o prietena care isi lasa iubitul sa ii aiba grija de copil iar ea se duce acasa la un coleg sa se **** si imi cere sa o las sa se duca impreuna la mare. Hahahah!

Ea lucreaza 11/12h pe zi in afara casei si imi cere ca atunci cand ea ajunge de la munca sa nu ma gaseasca acasa. Sa aiba timp cu ea (trup si suflet hahaha).

Eu daca am activitati sa le fac dupa ce ea ajunge de la munca ca sa nu fiu pe capul ei acasa cand ajunge!

Mie deja mi se pare super absurd ceea ce imi cere.

Acum doua zile am vrut sa plec de acasa si sa ne departim! S-a pus in genunchi in fata mea, m-a luat de picioare si nu m-a lasat sa plec. Mi-a spus ca trebuie sa o inteleg si pe ea.

Ea munceste 5-6 zile pe saptamna 12h aprox pe zi iar dupa imi cere sa o las singura acasa iar eu sa imi fac treaba ca sa ii dau spatiu. Mi se pare ridicol ceea ce imi cere mai ales dupa aproape 2 ani de relatie si tot ea imi reproseaza ca daca o las pierde din cauza mea 2 ani din viata! Pareri?

| Holiday a răspuns:

Taie-i banii si trimite-o la munca. Daca tot vrea sa iasa, o sa aiba inca un motiv.hee hee

Pe de alta parte, atat ea, cat si tu, aveti nevoie de timp "ca fetele", respectiv "ca baietii". Sa stati toata ziua bot in bot unul cu altul, pe termen lung nu e sanatos deloc.

| alex177770 a răspuns (pentru anonim_4396):

Platim 60/40 deoarece ea castig mai putin, la calatorii (7-10 pe an) ea plateste avionul iar eu hotelul in rest 60/40, hainele si le cumpara ea, par si tot ce are nevoie ea. Gateste, face curat, spala aproape tot ea (eu din cand in cand)!

| Holiday a răspuns (pentru alex177770):

"Dupa 6 luni s-a mutat la mine in apartament..."

"Acum doua zile am vrut sa plec de acasa..."

Pai cum adica sa pleci tu?! Daca eventual nu mai merg lucrurile, o expediezi pe ea, ca doar e casa ta.

| alex177770 a răspuns (pentru Holiday):

Ca sa o las sa ii strang lucrurile si sa plece! Clar hahhaah

| anonim3248 a răspuns (pentru alex177770):

Dacă nu arăți bine, caută alta că ea în cluburi caută bărbați care arată bine.

Cand pleaca la club cu prietenele ei și este dupa ora 11 sigur la ora aia în cluburi nu sunt tocilari cu ochelari.

| alex177770 a răspuns (pentru anonim3248):

Aproximativ asa arat! Numai ca nu am patratelele atat de definite!

Ești sigur 100% că ea nu a făcut ceva cu cineva din cluburi până acum?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alex177770):

Ok,deci nu esti beta provider. Tot nu este ok cum se comporta cu tine. Cred ca este o super narcisista, si nu exclud varianta cu chad. Tu sti ce este mai bine de facut. Iti doreac multa bafta.

Crede-ma ca este foarte probabila varianta cu chad! Cel mai mult ma intereseaza parerea voastra din toate punctele de vedere! Si da ii plac banii, o aud mai tot timpul ca vorbeste de case, masini, iahturi insa nu isi vede lungul nasului!

| gabicoo a răspuns:

Făi papucii și las-o să plece! Definitiv!
Esența unei relații de lungă durată e tocmai statul împreună.

anonim_4396

Atunci fii barbat! Las-o. Oricum chad se va plictisi de ea la un momendat. Pt ca chad isi alege ce este mai bun, iar iubita ta cat ar fi de frumoasa, chad nu o sa-i accepte besinile de printesa. Ala o sa se insoare cu o tipa modesta, loiala si familista. Si dupa aceea, cu siguranta o sa vina inapoi la tine sau va sari din chad in chad pana la 30, cand va fi game over, sau mai rau, va deveni single mom. Eu zic ca Dumnezeu te-a ajutat, pentru ca ti-a aratat inainte de nunta adevarata fata a ei.

| Catrice a răspuns:

Femeia aia muncește 12h pe zi, spala, gătește, face curat și cand vrea și ea puțin timp pentru ea tu ii impui sa stea acasă și tu pe capul ei.
Asa femei fraiere care sa stea cu bărbați din ăștia mai rar...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

Eu sunt de acord cu tine. Op trebuie sa îi acorde timp liber pe viata. Este win/win. Nici ea nu trebuie sa mai suporte un barbat care vrea familie si poate sa stea in club 24 din 24 si sa incerce toate optiunile. Iar el poate sa isi gaseasca o fata compatibila cu propiul set de valori.

HAi sa iti spun cel mai tare, are deja 36 de ani!

anonim_4396

Aaaa, pa-i de aia bossule nu te lasa sa o parasesti. Ca vrea casnicie, dar vrea si pe chad, dar vrea si distractii non stop in club. Mai gaseste ia, baiat ca tine la pwuulivară. Dezastru! Femeia ta nu este proasta de loc. Stie ca poate sa faca sex cu un chad, dar este constienta ca chad nu o sa se insoare cu ea niciodata laughing

Nu ai nici un viitor cu aia de 36 de ani.

Caută alta că aia la 36 de ani vrea altceva.

Femeile măritate trecute de 30 de ani își înșelau bărbații când vroiau ele și aveau cu cine.

| alex177770 a răspuns (pentru anonim3248):

Eu 37!