anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua.
Am o mica problema cu logodnica mea si am nevoie de parerile voastre.

1. Eu lucrez de acasa iar ea nu suporta sa stam impreuna acasa toata ziua (locuim in 4 camere iar biroul in una din ele) in afara ca i-am propus de nenumarate ori sa avem activitati impreuna si nu vea nici sa auda. (e plecata aproape toata ziua de acasa ca sa nu fim impreuna in aceeasi casa)

2.Inainte aveam incredere in ea atunci cand mai iesea o data la 2 luni cu fetele la club insa dupa ce am iesit cu ea la club si a dansat cu unul in fata mea nu mai am deloc. Acum imi cere sa uit ce s-a intamplat si sa am incredere in ea sa o las sa iasa cu fetele in club, sa plece cu o amica la mare (ambele logodite), sa se duca in alta tara cu alte prietene sau chiar in Ibiza.(singure ca fetele)

In alta ordine de idei vrea sa ne casatorim, copil, etc. (am ajuns sa nu mai inteleg de fapt ce vrea de la viata)

Sunt eu chiar deplasat cerandu-i sa nu mai iasa cu fetele in club ci numai pe zi, sa nu insiste sa plece cu prietene la mare sau in tratamente la munte singura?

Ce parere aveti fetelor? Va rog barbatilor ajutati-ma si voi!

67 răspunsuri:
| alex177770 a răspuns (pentru ania):

Buna seara Ania, nu inteleg raspunsul! Poti sa dai mai multe informatii te rog? Ce vei sa spui mai exact dupa ce ai citit totul?!

Multumesc anticipat!

| relian a răspuns (pentru alex177770):

Eu u am facut incercarea, dar poti tu sa o urmaresti, daca te pricepi, sau pune cum am spus detectiv, normal ca ala cu asta se ocupa, daca ea calca pe bec, s-a ars laughing

Dar trebuie sa nu-i dai nimic de banuit, sa o lasi asa mai ca nai vrea, sa mearga pe unde spune ea, singura, sau cu prietene deale ei.Iar tu sa o faci sa creada ca esti f ocupat, sau mai stiu eu plecat pe undeva vreo 2-3 zile laughing

N-are cum sa nu o prinzi daca are pe altul. Optiunea daca ai bani, nu daca ar fi buna, este f buna, este exact ce ai nevoie.

Daca nu are pe nimeni, inseamna ca e nitel dusa laughing Dar e bun ca isi plateste rtotusi partea sau ce ai spus tu ca tu 60 ea 40 sau ce cifre ai dat tu.

Deci detectivu o poate urmamri, stiu si eu cateva zile,, iti face raport, poze tot, nu asa doar vorbarie laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru alex177770):

Dupa cum am spus, nu te iubeste si nici nu-i face placere sa stea cu tine, dar are un target ascuns, ceva ce vrea de la tine si stie ca va primii fiindca tu o iubesti.
Probabil ca urmareste sa-i treci casa pe numele ei, sau sa-i cumperi si ei o casa, ori sa-i cumperi masina si ce mai vrea ea, odata ce ea nu munceste nicaieri ci doar se plimba cu fetele si se duce in cluburi la distractii cu alti barbati.
Vrei copii?
Apai cauta-ti o fata iubitoare, cuminte, sa fie mai mica de 30, ca sa faceti copii sanatosi si sa poate sa aiba grija si de ei dar si te tine.
Viata alaturi de femeie asta nu va fi decat un calvar, fiindca lipsa dragostei pentru tine o va face si mai uracioasa si mai rea si mai nepasatoare.

| alex177770 a răspuns:

O intrebare aparte!

Vi se pare mult sa ii cer persoanei iubite sa se lase de baut (bea si nu se poate opri numai la club sau evenimente (iar a doua zi nu isi aduce aminte de nimic sau foarte putin)), spunandu-i ca nu imi place situatia ca avand in vedere ca doreste o familie si copil?

Spunandu-i ca asta ar fi cauza principala in care nu prea sunt de acord cu iesirile la club cu fetele si calatorii singure ca fetele?

Am cerut prea mult?

Ea spune ca o sa faca tot posibilul ca sa se lase insa cand va fi vorba de evenimente si club va face exceptia de 1-2 pahare si la 60 de ani! Chiar in seara asta mi-a spus-o.

Pe de alta parte imi spune ca nu pot sa ii inpun sa nu plece cu prietenele in excursii, sa iasa in club, etc. Asta nici dupa casatorie sau copil, ca vrea sa isi traiasca viata.

| alex177770 a răspuns (pentru Violleta2022):

Violleta, atentie, ea lucreaza si castiga in euro un salariu bun din afara tarii. Si nu, nu iese foarte des cu fetele, aprox la 1-2 luni in club iar de calatorii in afara tarii tot timpul mi-a zis insa niciodata nu a facut-o pana acum. Insa de exemplu astazi i-au oferit de la munca (deoarece unde lucreaza au inchis luna urmatoare aici in oras) oferta de a pleca in afara orasului sau char din tara sa lucreze 2 saptamani, si avea optiunea de a nu lucra dar sta acasa (neplatit), de a lucra in alt oras/alta tara (plata, diurna, hotel) sau a sta acasa cu posibilitatea de plecare pe salariul de baza.
Ea a ales varianta de apleca, zicandu-mi ca este alegerea ei si ca nu ma pot baga. Insa a spus ca daca pleaca atunci cand nu lucreza (weekend) ma pot duce la ea.

Crezi ca se mai merita sa angajez un detectiv particular sau detector de minciuni ca sa stau mai linistit?

| Violleta2022 a răspuns (pentru alex177770):

Iata ca cineva acolo sus te iubeste, daca ea a ales sa plece afara, sa lucreze, aratandu-ti clar ca nu mai are nimic pentru tine si nu vrea sa mai lungeasca agonia, alaturi de tine, fiindca urmarea probabil sa te paraseasca, ori poate fae prostitutie, ori are un alt amant.

Nu cred o iota din ce spune ea si nu m-as mai stresa, dimpotriva, i-as spune sa plece si sa nu se mai intoarca, abia iti da tie posibilitatea sa-ti gasesti pe altcineva.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru alex177770):

Ania in principiu nu vrea sa spuna nimic. E ca o placa stricata aici pe TPU, nu scrie decat ca e pacat sa locuiesti sau sa faci sex necasatorit. Nu o intereseaza situatia, nu o intereseaza nimic. Ea atat, face mica ei propaganda religioasa. Zero sfaturi, zero emaptie, zero nimic, doar judeca pe cei necasatoriti,