Ti-am raspuns si pe privat.
Cel mai bine este sa faceti un contract de vanzare-cumparare sau de intretinere cu uzufruct viager.
Orice act poate fi atacat, aceasta nu inseamna ca reclamantul o sa si castige, cu o exceptie, respectiv daca poate dovedi ca a fost un act simulat, de ex. ca a fost o donatie mascata.
Rezerva succesorala intra in vigoare in momentul desului unui parinte sau copil, chiar daca prin testament s-a lasat proprietatea unei terte persoane.
Doar cedarea completa a dreptului de proprietate nu poate fi atacata, de exemplu un contract de vanzare-cumparare, cu eventuala clauza de uzufruct viager.
Am impresia ca ei trebuie sa iti faca acum un testament, altfel merge deschisa doar taxa de succesiune, sau daca ei subt proprietari si DOAR ei, iti pot vinde tie fara probleme, doar nu au nevoie de acordul copiiilor.Insa astea acum, cat inca sunt in viata, daca iti lasa mostenire vei avea probleme mari.
Eu zic ca cea mai buna solutie pentru problema ta este site-ul acesta:
http://gramaticalimbiiromane.ro/
Invata sa te exprimi, ca la cum ne-ai lamurit pe noi e posibil ca parintii tai sa nu inteleaga ce le zici. O sa iti fie mult mai usor sa-ti aperi drepturile succesorale daca inveti intai sa te exprimi corect in limba romana. Succes!
Dã-te dracu cu gramatica ta, stiti numai sã luati oamenii la misto, te crezi superior bravo tie, dar mai usor cum judeci oamenii, ca nu-ti sta in caracter...bye bye...
Nu înțeleg, daca poți scrie corect, de ce arată întrebarea ta cum arată? Te-am insultat și îmi cer scuze, dar eu când ți-am văzut mesajul crezi că nu m-am simțit insultat de felul in care incercai să te exprimi? Iar faptul ca mi-ai scris un mesaj corect acum, îmi arata că tu poti scrie corect, dar nu vrei. Este și mai grav.
Păi logic că știu să scriu, dar se mai găsește câte unul ca tine să vă credeți superiori, eu poate am greșit, dar tu cazi de prost, că judeci oamenii fără nici un sens... Bleahhhhh
fataciudatadinlondra întreabă:
DumitracheMihai întreabă: