anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua am văzut o relație de 1 an jumate care sa încheiat recent fata cu care eram ma înșelat cu un bărbat cu 20 de ani mai bătrân ca ea ea având 18 eu fac 22 plus de asta începuse să-mi vorbească urat de familie de mine etc și nu am putut sa stau cu mâinile în san am luat legătura cu familia ei ea fiind adoptata de la un centru și le am spus tot despre ce mi-a făcut ea și ca nu i suporta pe nici un membru din familia ei adoptiva ca cică mereu o pune la treaba în acel moment am spus tot și m-am răzbunat fața de ea și le am spus tot ce are ea în cap și a fost atât de dur pentru familia adoptiva tot ce le am spus încât au decis sa o trimită înapoi la centru (familia fin pocăita) și ea e genul de fata total opus dacă știți ce zic și de la un timp ma simt foarte vinovat ca au spus ca au de gând sa o dea la internat înapoi la casa de copii dar toate astea nu sa r fii întâmplat dacă ea nu ma înșela și făcea și în ciudat îmi dădea poze cu el pe unde erau în timp ce eu eram la munca ce as putea face va rog sa nu ma mai tot gândesc ma simt vinovat chit ca ea a început cu toate.

9 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Așa se întâmplă când răspunzi la o mârlănie cu o mârlănie și mai mare. Un om inteligent trece peste, fără să simtă nevoia să facă și el rău mai departe, pentru că e conștient că asta nu o să-l facă să se simtă mai bine.

Nu degeaba există vorba cu răzbunarea, și a cui arma e ea.

Măcar ai învățat ceva din asta.

| Muhiemmm a răspuns (pentru VoidEternal):

Am trecut multe cu vederea și am iertat de multe ori și am fost luat de fraier și m-am saturat.

| Freya1 a răspuns (pentru Muhiemmm):

Pai dacă ai văzut ca nu e de tine trebuia sa nu mai stai cu ea de când a greșit mai la început.Asta în primul rand.Iar în al doi-lea rand trebuie sa ști ca la centru nu o mai ia de la 18 ani.

| VoidEternal a răspuns (pentru Muhiemmm):

Te simți bine acum? Ești mulțumit de acțiunea ta? Atunci despre ce discutăm?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru VoidEternal):

Ce mentalitate de cuck.

| VoidEternal a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Kindly f-off. Ok, pumpkin?

| luxlux2488 a răspuns:

Vina este a ta, daca ti a facut ce ai zis ca ti a facut, trebuia sa o lasi in drumul ei, nu s ate razbuni pe ea. Ce ai castigat din asta? Barbatii slabi se razbuna.

| Strutzy a răspuns:

Ai facut rau ca te-ai razbunat. Nu esti gentleman.

| Hyperion7 a răspuns (pentru VoidEternal):

Corect!