Astea-s lucruri care trebuiau învățate la școală, fă rost de un test de sarcină și vezi două linii ești însărcinată una nu ești. Perioada fertilă începe cu trei zile înainte de menstruație iar dacă a avut loc fecundația nu vei avea scurgeri. Pentru asta trebuie să contribuiți amândoi și să încercați să aveți o viață sănătoasă, la bărbații care doresc copii este contraindicat să-și poarte telefonul în pantaloni și să poarte pantaloni sau haine strâmte deoarece radiația emisă de telefoane distruge materialul reproducător iar hainele strâmte mențin o temperatură prea mare ca materialul să fie viabil. Ideal ar fi să nu poarte deloc chiloți la fel și tu.
Dacă nimic nu merge mergi la medic pentru a face niște analize la 20 de ani nu ar trebui să fie probleme.
Am făcut teste, negative. Nu sunt atât de redusă mintal încât să nu știu. Eu as vrea sa știu care ar fi problema. Au trecut 5 luni de când ne chinuim
Mergi la ginecolog sa iti spuna mai exact daca ai o problema sau nu. Daca medicul iti spune ca esti ok, ca esti sănătoasă du-l si pe partenerul tau la medic sa isi faca si el un control.
Dacă întrebi aici nu ti se rezolva problema.
Stai sa vezi pe altii care s-au chinuit 5 ani, nu 5 luni. De altfel cunosc cupluri care incearca de 10 ani si nimic. Pe de alta parte se poate sa ai mentruatie peste sarcina datorita vreunui hematom. Fa un test de sarcina, poate cine stie?! Atunci cand ti-a intarziat poate ai avut vreo sarcina pe care ai pierdut-o.
Ca o corectare la ce a scris cineva mai sus, perioada fertila incepe dupa menstruatie, la cateva zile, pana dupa ovulatie, alte doua-trei zile. Ca sa afli cu mai mare exactitate, exista la farmacie teste de ovulatie. Succes!
Mulțumesc pentru răspuns. Probabil ce mai inteligent de până acum. Așa o să fac.
Asta trebuia să fie un răspuns inteligent sau doar atât te duce capul?
Cine ti-a spus prostia ca perioada fertila incepe cu trei zile inainte de menstruatie. Daca n-ai macar minimul de cunostinte in domeniu, nu mai da indicatii.
Cu telefoanele asisderea. Ar insemna ca tinerii - dar nu numai ei - nu ar mai procrea copii.
Este pentru prima data cand aud asemenea dobitocii.
Pentru stiinta ta care nu se ridica nici pana la genunchiul broastei, perioada fertila - cu perioada de precautie de dinainte si dupa - se incadreaza intre ziua a 19-a si a 12-a calculate pana la prima zi a menstruatiei ce urmeaza.
Sotia mea a ramas insarcinata dupa 1 an de zile dupa ce am hotarat sa avm un copil. S-a intamplat cand m-am intors dintr-o delegatie de 4 saptamani si ardeam sa facem dragoste. Asta se intampla in cuplurile unde femeia este "mau rece" in relatiile sexuale.
Depinde si de marimea ciclului menstrual care variaza intre 21 si 30 de zile si in cazuri rare sau neregulate, chiar mai mare.