| AlexSorinpaval a întrebat:

Buna ziua au trecut aproape 2 luni de când ma lansat persoana iubită. Motivul despărțirii este că nu Iam acceptat condiția să fac merg să-mi vad mama decât o data la doua săptămân mi-a zis hai marș și așa s-au dus 3 ani in care am ne-am culcat și trezit împreună. Eu nu Iam făcut nici un rău ba din contra am susținuto si am ajutat-o cat am putut Iam deschis salon de coafura frizerie etc. Ea era o fire extrem de geloasa nu ieșeam niciunde niciodată împreună daca vedea o femeie în jurul meu gata turba aveam circ că un ultimul doar circ o fost din nimicuri. unde vreazs ajung este că I-am dat dat un mesaj acu doua zile că am căzut de pe hală de pe acoperiș și mi-aș dori sa fie langa mine că mi-e greu nu pot sa mă mișc n-am primit nici un răspuns nici măcar un mesaj daca sunt bine. daca se întâmpla să plătească ea ceva fugeam repede. am trei chesti care mă roage după această despărțire care doar acolo mă gândesc motivul despărțirii că nu Iam făcut pe plac o data. Mi-a zis hai marș ultimul cuvânt și că I-am zis că sunt la greu și nici o reacție. Mă întreb zi de zi unde am gresit ce rău Iam făcut

4 răspunsuri:
| Andi24 a răspuns:

E greu sa-i intelegi pe oameni, de ce sunt asa cum sunt. Nu poti sa-i schimbi. Trebuie sa mergi mai departe, sa incerci sa uiti si sa te gandesti la viata ta, la ce vei face de acum inainte. Invata ceva din aceasta experienta.

| Cinic a răspuns:

Daca este cum spui tu, ar trebui sa te bucuri ca ai scapat de o lepră nu sa suferi. Si oricum ea nu a stat cu tine, ci cu banii tai si avantajele financiare pe ca i-le aduceai.

| StoicAnalysis a răspuns:

Invata sa scrii corect cuvintele, ca nu se intelege mare lucru.

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Știi.Exista multe femei pentru un motiv.Eu as zice că e foarte bine că sunteți despărțiți, tot ce am înțeles e că ai fost într-o relație toxica.Intr-o relație trebuie să aveți încredere unul în altul, nu sa turbezi la fiecare fata care o vezi că se apropie de iubitutu.Asta înseamnă că nu ai încredere în el.Din păcate este foarte greu sa înțeleg tot ce ai scris tu acolo. Poate ai fost grăbit.Dar totuși.Parca zici că am descoperit o limbă noua.