| didiDia a întrebat:

Ce parere aveti, cum iti poti da seama cat mai repede daca un barbat este violent?(genul de barbat care la nervi te bate cu ce apuca, te injura etc.) Multumesc.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fă o boacănă (dar NU una gravă, sparge ceva, lasă telefonul să cadă pe jos, etc. să-i vezi reacția).
Numai prin testare vezi cu cine ai de a face!
Mare grijă să nu sari calul, gen să înșeli partenerul, nu mai vorbim de bătaie, omul poate fi și gelos și te poate omorî. Doamne ferește!
Pa, pa.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh cam greu.un om nu il cunosti nici dupa 20 de ani impreuna. Dar nu stiu, incearca sa il enervezi, sa il superi si poate asa scapa niste gesturi ne la locul lor.

| VladimirPutin a răspuns:

Dacă faci cum a zis ce-a de înainte ți-o meriți

| drbear a răspuns:

Eu inteleg prin "violent",genul de individ care nu asculta de vorba buna. Adica,intr-un conflict,de obicei oamenii asteapta sa se aplaneze prin discutii, pana se ajunge la un consens. Rar, discutiile nu sunt suficiente si se poate degenera in violenta. Mai toti ne-am batut macar o data...mai ales in liceu sau facultate.
Violentul este individul care nu are rabdare sa mai astepte solutilonarea verbala cu cel alaturi de care are divergenta.
Observa-i comportamentul,si vezi cat de tare se infurie cand ceva rau se intampla. Cat de dispus este sa asculte argumentele pro si contra,si cat de dispus este sa le inteleaga. Daca "nu il intereseaza",si vrea sa il "omoare",probabil ca este un tip periculos, violent.
Exemplu : Tu si el in trafic,aglomerat, etc. Se aude o lovitura.
"Fu**l in gura sa-l sparg,m***i masii de nenorocit, il OMOR,jur ca il OMOR" Se da jos din masina si merge furios catre cel din spate. Tu realizezi ca de fapt, a fost vina prietenului tau, dar e cam tarziu, cel din spate si-o fura la greu!

| piscuta a răspuns:

Cum vorbeste ce privirea are

| didiDia explică (pentru Legiuitoarea):

Multumesc pentru raspuns, Legiuitoarea!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Provoaca o certa si vezi ce se intampla, daca iti lipeste una peste ochi...ai ghicit raspunsul.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru didiDia):

Bună.
Nu ai pentru ce, să ai grijă de tine. Numai bine.
Pa, pa.

Întrebări similare