La scoala de corectie intrii in urma unei decizii in instant. Nu te duce mama acolo de manuta pentru ca ai prieten la 16 ani. Si nici pe tine nu te poate baga in puscarie. Si daca ai facut sex cu ea, este legala fata. Isi poate da acordul dupa 16 ani. Incearca sa o sperie si atat. Eu as sugera sa cereti ajutorul unor alti membri ai familiei lor: matusa, bunica etc. Daca nu, sa stiti ca o poate da ea in judecata pe ma-sa ) Ma-sa lucreaza?
Ar putea merge la un centru de plasament si sa o vizitezi atat timp cat poti, la 18 ani te poti muta cu ea e bine ca stie sa faca mancare apreciez gestul ei
Ar trebui contactata asistenta sociala in acest caz. (comportamentul mamei). Legat de tine, nu cred ca are rost sa se mentioneze.
Atata timp cat nu faceti ilegalitati, nu are de ce sa o dea pe ea la scoala de corectie iar pe tine la puscarie. Ori e proasta ori e betiva.
Nu inteleg, o tine inchisa in casa urla la ea o cearta, dar ea tot timpul a facut ce a zis...
Din nou acum 10 minute a facut rost de 1 minut de la o prietena de ai ei sa imi spuna ca o facut circ iar si ca nu vrea sa mearga acasa (plangea in hohote). Mama ei nu este de acord cu nimic pentru ca soune ca eu is stric viitorul si ca nu sunt bun de nimic, a spus ca sunt prost si ma ameninta ca fac puscarie. As putea cumva sa o pot lua sub aripa mea pe aceasta fata?, si daca da cum?
Nu pot vedea sa sufere copii asa si cum nu are grija de ei o asa spusa mamă
Sa plece intr-un centru de minori pana la varsta majorarii atunci va mutati in chirie.
Nu este familia ta, astfel nu este indicat să te amesteci. Ești implicat emoțional prin relația de prietenie. Înafara familiei poți să o ajuți doar moral pe prietena dtale. Părinții din păcate nu îi alegem noi.
Ceea ce poti face este sa o convingi sa mearga la protectia copilului, sa sune la telefonul copilului sau la o organizatie ce se ocupa de drepturile copilului. Nu o lasa asa. Momentan esti singura ei sansa. Vorbeste si convinge-o sa faca asta. Acum este destul de mare, o sa-i fie mai bine intr-un centru de plasament. Nu ne alegem noi parintii, dar nu trebuie sa stam sa fim abuzati. Te rog, vorbeste cu ea. Tie nu au ce sa-ti faca.