Te-ai indragostit.
Lasă timiditatea și diferența de vărstă deoparte. E o femeie singură și tu la fel. Invit-o la o cafea.
Cred ca te-ai indragostit. Eu spun sa discuti deschis cu ea, invitand-o la o cafea. Ii vorbesti despre sentimentele tale. Daca are si ea sentimente poate sa se nasca o frumoasa poveste. Daca ea nu are sentimente trebuie sa-ti spuna deoarece continuand in acest stil vei ajunge sa suferi din dragoste pentru ea.
Daca amandoi sunteti singuri si va placeti reciproc, atunci cuplati-va, macar pana cand unul din voi nu-si gaseste o relatie "definitiva"!
Am intanit multe asemenea cupluri care au fost in relatie intima chiar daca ea a fost mai in varsta cu 10+ ani ca el.
Ai putea sa inveti multe de la ea, ce ti-ar ajuta foarte mult mai tarziu, cand vei dori sa te casatoresti.
Vorbeste cu ea si daca si ea te place... cuplati-va!
''Si cu femeile în ziua de azi e greu, toate sunt pe interes și te păcălești apoi.'' Asta scriai cu ceva timp in urma si pomeneai ca-ti plac femeile mature cu forme.
Acum ai ocazia sa profiti de o bunicuta! Are forme?
Fa ce vrei tu sa faci. Pana la urma e decizia ta. Dar, la fiecare decizie luata ia in calcul si viitoarele repercusiuni, fie ele bune sau rele. Si la final trage linie si vezi daca merita sau nu sa iei decizia aia.