Cel mai probabil nu a fost niciodata indragostita de tine si cu timpul a constata ca nu o interesezi, ca nu esti ceea ce ar vrea ea in viata si ca trebuie sa-si caute pe altcineva.
Doar 4 luni a fost relatie xtremd e scurta, parand ca a fost o relatie plina de sicanari, certuri, contraziceri si minciuni, deci oricum era sortita esecului, fiindca o relatie d eiubire adevarat este lapte si miere in primii 2 ani.
Slava Domnului ca esti intreg si nevatamant si ai scapat de una care nu te iubeste si nu era pentru tine.
Singurele momente in care ai gresit, a fost atunci cand ai pus 100% efort in acea "relatie".
Eu momentan sunt intr-o relatie si i-am spus fetei de la inceput sa nu isi faca iluzii ca o sa stau mult pe telefon cu mesaje sau ca o sa stau dupa fundul ei mereu. I-am spus inca de la primele interactiuni cu ea, ca eu momentan muncesc si fac o facultate in paralel, si ca nu o sa am atat de mult timp pentru asta. Ea a inteles si a vazut ca nu ma feresc fata de ea cu nimic. Daca ceva ma deranjeaza la ea ii spun in fata. Si am sfatuit-o sa faca la fel si cu mine. Pentru ca nu are sens sa mintim si sa ne ascundem. Ea a fost ok si cu asta. Si in continuare suntem impreuna. Pentru ca suntem sinceri unul cu altul si ne intelegem.
Oricum asta nu inseamna ca nu sunt constient ca la un moment dat s-ar putea sa ne despartim din vaste motive, dar macar stiu clar ca nu am dubii.
Sfatul meu pentru tine pe viitor, cand iti vei mai gasi pe altcineva, e sa nu te arunci all in pe ea. La primele 2-3 intalniri, poti sa faci niste iesiri mai speciale, cat sa o cunosti, dar cu timpul trebuie sa ii arati stilul tau de viata si cum il traiesti tu, fara sa faci compromisuri pentru ea. Adica daca sa zicem ca in timp ce esti cu ea si ai 2-3 luni de cand sunteti impreuna, nu e ok sa iti sacrifici din resursele tale pe care le consumi pe stilul tau de viata, doar pentru a o face pe ea mai comoda. Ea trebuie sa te iubeasca si la bine si la greu. Ca asa daca o tii in puf in continuu, ea invata sa te iubeasca doar la bine, si cand da de greu si tu nu o mai poti ajuta, te respinge, pentru ca ea crede ca nu o mai iubesti. Tu ca barbat trebuie sa fi ferm pe decizii si sa nu te mulezi dupa vorbele ei. In special, daca ea este mai comoda sau are unele red flag-uri. Asta nu inseamna totusi ca ea trebuie sa faca doar ce spui tu. Ca nici asa nu e ok. Ea trebuie sa inteleaga ca tu ai un anumit stil de viata si ca nu ti-l poti schimba doar pentru comoditatile ei.
Si cel mai important, sa nu tragi doar tu in relatie. Las-o si pe ea sa gandeasca si sa traga. Ca nu intretii un copil, ci iti imparti viata cu o partenera. Daca dansa doreste sa fie intretinuta, sa se duca la bogatasi, nu la tine.
Cu asemenea femeie, daca vrea sa se distreze cu mai multi, n-ai decat sa te distrezi si tu cu ea.
O femeie poti tine langa tine doar daca o faci geloasa.