Cred ca tie iti pasa cam mult si pe el nu il prea intereseaza la o prima vedere.
Intr-un fel sa stati totusi 6 ore pe zi impreuna este o minune, eu am avut o relatie de 8 ani si ne vedeam cand ne puneam la somn deci asa ca ar trebui sa te cam bucuri un pic.
Ai incercat sa vorbesti cu el sa ii spui ca daca tot ati facut bani aia ar cam trebui sa va bucurati de ei, sa va luati vara cate un concediu, sa petreceti sarbatorile undeva, sa mergeti in weekend la un strand macar? Ca doar pentru asta v-ati spetit atat nu? sa va puteti face poftele sa fiti fericiti.Plus ca puteti sa va impartiti sarcinile zilnic, el sa mearga la bar si la nu stiu unde ai mai zis, tu la magazin in fine, sa vedeti cum sta treaba si sa mergeti acasa amandoi sa aveti amandoi o activitate ca normal ca daca tu stai acasa toata ziua si el pleaca o sa te plictisesti si ajunge sa iti fie urat.Eu nu inteleg ce ii ceri asa imposibil da ma rog.
Partea buna e ca tu iti recunosti greselile ceia ce ar trebui sa faca si el. Daca te iubeste isi va analiza si el comportamentul si va repara acolo unde este stricat doar ca ai grija ca prin perioada asta de 7 ani exista posibilitatea sa doareasca sa incerce altceva si poate nu esti tu singura din viata lui.
El este genul de om care isi doreste si mai mult si mai mult! A spus ca vom avea timp si de plimbari! Cred ca, de fapt chiar asta este problema el numai vede nimic altceva decat in a produce bani! Tind sa cred ca nu este alta femei el este o persoana foarte zgarcita! Imi spune ma obosesti ma enervezi cand imi dai mesaje cand ma suni continuu! Poate si eu sunt prea dependenta in a stii tot timpul unde e ce face! App nu mi am spus varsta am 29 ani fac 30 in decembrie! Mamei lui i-a spus ca numai are incredere in mine sa facem un copil! Oare de ce e atat de grea o casnicie?
Acuma nu trebuie sa stii nici tu secunda de secunda unde este el ca e clar ca daca cum 5 minute era la magazin peste 5 e tot acolo.Incearca si tu sa iti gasesti o ocupatie, fa-ti prieteni, fa-ti si tu o pasiune cu care sa iti ocupi timpul si atunci vei "uita" pentru un timp de el. Daca vrei sa mai lungesti relatia asta si sa incerci sa o repari fa un timp ca si el.Gasesteti o ocupatie si atunci nu il mai suni asa des, nu ii mai aminti o perioada de certuri si ca nu are timp iar daca nici atunci nu contientizeaza si nu te apreciaza nu stiu ce sa mai zic.Gandestete ca ai o varsta, si maine poimaine ai vrea sa ai si tu un copil cat mai poti, dar daca el invoca scuza asta "ma streseaza ca sa stau cu ea si de aceia nu am incredere sa ii fac un copil" ceia ce scuza-ma da mi se pare vrajeala ramai fata batrana.
Nu zic ca nu trebuie sa munceasca dar mai are si o viata.Sa sti ca majoritatea femeilor neglijate sau barbatii stresati ajung sa insele (nu zic ca faceti voi asta dar nu este exclus daca o sa continuati asa) asa ca mai bine ocupati si tu timpul cu ceva si fa-l sa ii fie dor de tine.
Nu este grea casnicia daca stiti si vreti sa faceti compromisuri.La mine spre exemplu eu faceam compromisuri,eu am locuit unde ii era lui bine, eu am fost caznica sa aiba el ce ii trebuie acasa, eu acceptam sa vina cand dadea domnu acasa, eu intelegeam ca era mereu obosit, eu am acceptat si tras de el cand se racise de mine, eu il asteptam mereu sa vina sau sa aiba timp si l-am stresat si eu dupa l-am lasat linistit sa faca cum vrea dar nu i-a fost bine nici cum si am ajuns la concluzia ca sunt om si eu nu menajera sau jucarie sexuala pentru cand are chef...si asta a fost.Acum am pe altcineva ce sa luptat din rasputeri sa ma scoata din starea aia si sa imi arate ca viata poate sa fie si altfel, nu imi garanteaza nimeni ca nu se va repeta dar macar stiu ca poate fi si altfel si ma bucur de clipa.
Aaa deci ai trecut si tu oarecum prin asta si stii ce inseamna indiferenta persoanei iubite! Da de astazi m-am hatarat nici sa nu l mai deranjez doar in cazuri urgente! De unde sa mi dau eu seama daca si acum ca l am lasat in pace si liber fara sa mai stiu unde e, o sa se rezolve situatia! multumesc mult chiar ma ajuta vorbele tale...
Incerci sa faci tot posibilul ca sa nu mai aiba motive ca sa fie stresat si nevros si daca nici asa nu petrece timp cu tine, nu te ia in seama nu incearca macar sa vada unde greseste si el, atunci inseamna este un pic mai grav decat o simpla suparare ce vine din lipsa de timp...Tu faci primi pasi, ti-ai recunoscut vina ca poate il pistonezi, acum o sa ii lasi si spatiu si sa il intelegi dar daca el la randul lui nu face compromisuri nu stiu ce sa zic...
Da cred ca nepasarea lui si indiferenta care o sa o aibe chiar si daca nu l mai stresez nu o sa ma faca decat sa plec! Pacat ca ajungem sa ne comportam asa cu cineva cu care ai impartit si bune si rele atatia ani! Ma doare f mult! Poate chiar si asta vrea sa ii spun eu pleaca! Stie ca ma doare ca nu da nici un semn....pacat
Incearca totusi sa faci asta o perioada si vezi daca se schimba ceva.La noi oameni este o vorba "Ea spune el se va schimba.El spune ea oricum nu va pleca" si gresim total.Si mie fostul cand ii ziceam ca o sa plec, ca o sa il las zicea "daaa ii pleca dupa 8 ani" deci cumva se baza ca daca am stat atatia ani poate sa faca cum vrea ca eu voi suporta.Sti,e injositor sa mori de dragul cuiva, sa nu mai sti cum sa ii intri in gratii, cum sa petreceti timp impreuna si sa nu ii pese.
Acum incearca, fa tu primul pas, mai fa un ultim compromis si vezi poate mai poti salva ceva. Vorbeste si cu el ca asa e cel mai bine.
E normal sa fie stresat. Aveți o grămada de afaceri e mult stres mai ales dacă ați avut probleme financiare.
Din câte observ având in vedere ca ii trimiți mesaje destul de des probabil ai dubii in legătura cu relația și crezi ca te inseala și de aceea nu are timp de tine.
E normal sa nu aibă timp pentru că trebuie să se împărățească in o grămada de locuri.
Ce te-ai face dacă ar lucra intr-un alt domeniu si nu l-ai vedea luni bune?
6 ore e destul intr-o zi ai putea sa încerci să îl convingi sa ieșiți undeva sa faceți ceva împreuna.
Și să nu-l mai stresezi și tu cu telefoane și mesaje fiindcă el acumulează mult stres ajungând acasă tu incepi cu întrebări care îl provoacă oarecum la cearta.
In cele 6 ore ar fi bine să vă permiteți puțin tim doar pentru voi pentru a vă relaxa.
De fiecare data cand pui mina pe telefon si vrei sa il freci la duda, da-ti o palma peste ochi. Sau, varianta fara violenta, dimineata dupa ce te trezesti, ia o pisica in brate. Sau un ciine. Sau o perna, macar. Si o gura de apa cu care sa faci gargara. Lasa animalul/perna din brate si scuipa apa din gura dupa ce vine el acasa si doarme.
Si oare crezi tu ca nu putea sa le imparta pe toate atata timp cand iubesti persoana aceea! Asa e in viata unu iubeste mai mult si unul mai putin sau chiar deloc! Dar eu cred ca toate se intorc in viata! Si nu as dori nimanui sa simta ce simti cand primesti indiferenta din partea celei mai importante persoane din viata ei! Doare...
‘ VOm avea timp si de plimbat’astea sunt vorbele lui deci nici o sansa? Incerc sa l inteleg incerc nu dorm noapte sunt constienta si eu de anumite greseli ale mele! Dar...nu sunt o femeie grasa imi place sa ma mentin merg la sala, am grija de mine! Imi place sa ma imbrac mereu cat mai frumos pentru a nu ma delasa in ochii lui! Sa zicem ca l ar fi deranjat aspectul fizic mai ziceam ma numai are grija de ea! Dar. nu stim ce gandesc persoanele de langa noi! Am trait 7 ani cu el zi de zi dar nu credeam ca un om se poate schimba atat de dramatic in asa putin timp!
Ai zis bine e injositor sa mori de dragul cuiva! nu doresc la nimeni nici macar lui sa simta asta!
Nu va ganditi ca Inca mai stau cu el din cauza banilor! Dinpotriva noi stam in casa mea! As putea sa o iau oricund de la zero, nu sunt genu sa accept casnicia asta doar de dragul unui trai mai bun, nu in nici un caz! O fac din cea mai mare iubire si dragoste!
Eu înțeleg. Dar din câte ai spus despre el reiese că îl preocupă mai mult situația materială.
Probabil vrea să aveți o situație materială bună ca pe parcurs dacă o sa aveți copii să nu aibă lipsuri. Probabil el în copilarie să fi avut anumite lipsuri care l-au făcut să nu își dorească asta și pentru viitori lui copii.
Baza oricărei relații este comunicarea iar dacă această bază nu este bine fixată relația se poate prăbuși oricând.
De ce nu încercați sa comunicați? Să vă rezolvați probleme ca doi adulți și să nu mai tot fugiți unul de altul.
Din punctul meu de vedere problemele dintre voi s-ar putea rezolva dacă ați sta de vorbă să vezi ce îl deranjează la tine care e motivul pentru care nu îți mai oferă atenție, iar tu la rândul tău să îi spui ce te deranjează la el. Și să încercați să îndreptați toate neînțelegerile dintre voi.
Dacă nu merge nici cum ar trebui să încercați consilierea în cuplu.