| AlexandruSC a întrebat:

Buna ziua, m-am pus singur într-o situație și nu știu ce să aleg, este vorba despre 2 fete, pe una din ele o iubesc și îmi spune că mă iubește, dar e foarte rece din cauza unor probleme din trecut sau pe cealaltă care mă place și vorbim durate lungi?

Răspuns Câştigător
| SynapseNinja a răspuns:

Dacă personalitatea ei rece și modul cum și ce discută cu tine, te face să te îndepărtezi de ea, ca să zic așa... atunci ar fi mai bine să te retragi, crede-mă ce îți zic. Mai ales dacă ea nu te vede ca pe un potențial iubit, e clar faptul că îți cam pierzi vremea.
Pune principiile în fața atracției fizice, ca să zic așa. Dacă acea fată nu e prea interesată de tine și face unele chestii doar de complezență, ar fi mai bine să faci niște pași în spate... doar maxim prieteni să rămâneți. Știu că o să doară la început, un timp, dar o să treacă.
Dacă cealaltă fată chiar e interesată de tine, atunci nu o pierde. Acordă-i și tu măcar o șansă și ceva timp să o cunoști și tu pe ea sau să vă cunoașteți reciproc.

16 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Asigura-te ca cea pe care o placi nu va aduce problemele ei la tine pe cap. Nu o sa iti spun ce sa alegi pentru ca e viata ta si nu e treaba mea. Sfatul meu ar fi sa alegi pe cine crezi tu ca nu iti va crea probleme in viitor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Alege pe aceea cu care vorbesti de mai mult timp, cu amindouă nu poti fi, deci hotaraste te sa alegi una din doua, ce varsta ai tu dar fetele?

| AlexandruSC explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 19 și fetele au 19 respectiv 16 ani

| AlexandruSC explică:

Nu se întâmplă lucrul ăsta, dar e puțin ciudat sa fii atât de rece cu persoana pe care spui că o iubești

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru AlexandruSC):

Pe aceea de 16 ani uită o lasa o in pace este mult prea mică pentru tine, ia cea de 19 ani vezi daca vrea si ea sa fiti prieteni, dar nu incepe cu aluzii sexuale, prieteni puteti fi si fara sa faci sex cu ea.

| SynapseNinja a răspuns:

Este viața ta personală, deci nu este nimeni în măsură să-ți impună pe cine să o alegi.
Uite ce-ți recomand eu... alege-o pe cea pe care o iubești în adevăratul sens al cuvântului și cu care crezi că ești pe aceeași lungime de undă. Fiindcă dragostea cu sila nu se poate și să stai cu cineva doar de dragul altcuiva sau etc, nu e ok. Dar analizează de 10 ori situația ta, nu numai o dată, și asigură-te că iei decizia corectă, astfel încât acea persoană să nu-ți creeze probleme pe viitor și nici să nu-ți aducă problemele ei pe capul tău. Acum ești încă tânăr, din ce am înțeles tu ai 19 ani, deci probabil n-ai timp și gândirea necesară să faci față la nu știu ce probleme.

| AlexandruSC explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nici nu m-am gândit la sexualitate

| AlexandruSC explică (pentru SynapseNinja):

Eu pe acea fată o iubesc sincer, doar că personalitatea ei rece din ultima vreme mă duce cu gândul la faptul că poate nu mă vede ca pe un potențial iubit și îmi spune că o face doar să mă simt eu "complet" sa spun așa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Să iubești două femei, să nu știi pe care o vrei"

| AlexandruSC explică (pentru SynapseNinja):

Pai tocmai la asta mă gândeam și eu, a doua fata chiar e super interesată de mine, îmi dovedește zilnic lucrurile astea

Bula
| Bula a răspuns:

Eu zic sa tii legatura cu ambele, timpul isi va spune cuvantul.
Poate, in final, vei ramane cu a 5-a, 11-a sau nu se stie care (pe care nici n-o cunosti inca).
Scoala vietii este formata din cunoasterea diversificata a cat mai multe persoane si situatii, pentru a putea alege potrivit.

| AlexandruSC explică (pentru Bula):

Un răspuns foarte inteligent, mulțumesc mult

| Holiday a răspuns:

Esti de belea. Multi pe aici se plang ca nu sunt in stare sa aiba prietena, iar tu te plangi ca ai doua.hee hee Nu e nicio graba cu alesul, ia ce iti trebuie de la fiecare, si vezi tu mai tarziu ce se intampla.

| AlexandruSC explică (pentru Holiday):

Nu mă plâng neapărat, dar nu știu ce să aleg

| Violleta2022 a răspuns:

Pe nici una, fiindca nu iubesti nici macar una din ele!
mergi mai departe si cauta-ti o a 3-a fata, unde exista dragoste reciproca ca sa fiti fericiti impreuna.

| AlexandruSC explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc????