| AlexaAFP a întrebat:

Merita sa ascultam de "sfaturile" prietenilor?
Vă abordez în privința prietenei mele care îmi tot spune sa nu mai sper la o relație cu baiatul pe care îl plac, întrucât el ma vede ca pe o prietena.
Într-adevăr acest lucru mi l-a zis el acum un an, însă de ceva timp am reluat legăturile, am început sa vorbim după atâta timp de când nici nu ne băgam în seama, iar prietena mea ma dispera cu ideea ei.
Înțeleg ca îmi este prietena și ca îmi vrea binele dar ma termina cu ideile ei, mai mult decât atât e foarte confuza o dată îmi da dreptate, o dată nu este de acord cu mine.
Știu că îi place să dea sfaturi însă eu i-am mai zis ca nu vreau sfaturi pentru ca viața mea eu o trăiesc și nu vreau sa îsi dea nimeni cu părerea, chiar dacă îmi este prietena.

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu ascult sfaturile prietenilor si cunostintelor, dar iau hotararea dupa cum cred eu de cuviinta. Nimeni nu stie mai bine decat mine problemele mele.

| AlexaAFP explică (pentru CodrutElian1990):

Asta i-am zis și eu, dar nu vrea sa înțeleagă, chiar dacă ea este mai mare decât mine are 31 de ani, crede ca le stie pe toate sau mai bine zis are impresia ca ea cunoaște toate tipologiile de bărbați și ca de obicei bărbații dacă te plac îți zic din prima, ea nu constientiazaza ca mai sunt și bărbați timizi.

| mgtow a răspuns:

E dusmanoasa pe tine. Niciodata nu se asculta sfaturile strainiilor doar daca legatura amicala e fiabila. Dupa 20 o sa vezi cine e om bun de la care tragi concluzii prin sfaturi. Am relationat cu adulti peste 30 in sus de mic si mi-a venit bine, nu prea aveam tangente cu copii mici doar de la 18 cand aveam 3 prieteni atat si ce a fost in trecut alte povesti