| catalinfrancezu a întrebat:

Buna ziua ne-am despartit de cateva zile de prietena mea cu care am avut o relatie de 5 ani de zile.de o saptamana ea vorbeste cu altcineva am incercat tot posibilul sa ma inpac cu ea tinand cont de de 2 ani am stat impreuna la ea.si acum imi spune ca nu mai simte nimica pentru mine si chesti dinastea.ma poate ajuta cineva cum sa o fac sa inteleaga ca o iubesc foarte mult.si eu am fost primul baiat pentru ea, am ceruto si de nevasta acum 3 luni si a aceptat.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca a fost doar foarte enervata pe moment si ii va trece din moment ce a acceptat casatoria. Adica ati divortat? Daca da, atunci poate fi mai grav. Sfat: nu te vedea prea des cu fete sau mai rau: cu una singura. Altfel va crede ca ai inselat-o.

| blueheart a răspuns:

Cred ca ai suparat-o foarte tare daca a facut acest pas. Poate ca s-a despartit de tine intr-un gest de revolta, fara sa se gandeasca. Dar, dupa 5 ani, voi ar fi trebuit sa va cunoasteti foarte bine, sa comunicati si sa va rezolvati problemele in alt fel.
Unii oameni uita sa mai iubeasca sau poate ca nu au iubit cu adevarat.
Daca tu crezi ca ai facut tot posibilul ca sa-i arati cat o iubesti si ea nu vede nu prea cred ca are rost sa mai incerci. Ea este cea care da cu piciorul la 5 ani din viata ei cu tine.
Dar ma intreb... Ce oare a determinat-o sa aleaga despartirea de o persoana care o iubeste? Poate ca tu crezi ca i-ai aratat ca o iubesti dar ea nu a inteles acest lucru.
Nu stiu. Nu cred ca cineva te poate ajuta cu adevarat. Daca TU crezi ca mai ai o speranta, lupta. Daca Tu crezi ca ea inca simte iubire pentru tine, nu renunta.
Dar si iarasi il folosesc pe dar, ea este cea care acum este cu altcineva. Cand o persoana te iubeste cu adevarat nu renunta in a face lucrurile sa mearga bine, sa mai dea o sansa iubirii.
TU stii cel mai bine ce s-a intamplat intre voi. Analizeaza tot ce s-a intamplat in ultimele 3 luni si poate ca vei descoperi ceea ce a dus la situatia aceasta. TU singur poti ajunge la o concluzie.
Sunt sigura va vei primi aici si sfaturi bune. Ia ce crezi ca poate sa te ajute dar gandeste singur pentru ca de fapt este viata ta si nu a noastra.
Eu iti urez mult succes si sa castigi din nou iubirea persoanei iubite. happy

| IlieAlex a răspuns:

Salut, dupa parerea mea, depinde foarte mult ce tip de caracter are, si ce baieti ii placeau inainte sa fiti voi doi impreuna. Eu am o relatie de 5 ani aproape nu am cerut-o in casatorie, dar din cand in cand femeile cad intr-un con de umbra in ceea ce priveste viata lor mai departe, iar noi ca barbati trebuie "chipurile" sa le dovedim ca noi suntem "alesii". Apropo parerea mea, fa-te prieten cu o prietena buna de a ei, pentru ca orice femeie simte nevoie sa se descarce, iar o prietena poate fi un atu foarte important. Sau poate cererea in casatorie a fost spontana si nu se astepta a zis "da" dar daca astepti prea mult femeia se mai razgandeste. Spre exemplu, prietena mea s-a despartit de mine pentru 3 luni acum 2 ani, iar eu mi-am asumat un risc enorm de a umbla cu fete prin oras, de a duce fete la sucuri cu prieteni nostri comuni, etc. iar atunci s-a intros inapoi. Sper sa te ajute si sper sa te descurci, trebuie sa fi foarte atent. Singurul om care stie raspunsurile cum sa o aduca inapoi esti TU.

| ania a răspuns:

Mai cere-o odată, inventează ceva romantic, să rămână uimită.

| catalinfrancezu explică (pentru ania):

Nu cred ca mai tine la ea. am incercat sa vorbesc cu ea dar vorbeste urat chesti de genu asta..nu o mai cunosc.

| catalinfrancezu explică (pentru blueheart):

Multumesc si eu sper dar am mai vorbit cu ea si vorbeste urat cu mine se poarta ca si cum nu ar fi fost nimica intre noi

| blueheart a răspuns (pentru catalinfrancezu):

Off. Imi pare sincer rau. Nu iti spun sa renunti la ceea ce simti dar poate ca ar fi mai bine sa te obisnuiesti cu gandul ca ea a uitat ce a fost intre voi doi si ca e timpul sa te gandesti la ce vei face in viitor.
Ai avut de invatat de la o relatie si dupa ce te vei regasi poate vei intalni exact persoana potrivita, cea care sa te inteleaga, care sa pretuiasca iubirea ta.
Lasa timpului timp si va fi totul bine. happy