| croissant a întrebat:

Bună ziua, o întrebare pentru fetele. Voi după ce v-ati logodit și v-ati mutat la iubitul vostru, doar voi doi în casă, ați mai plecat să dormiți la voi acasă la părinții voștri? Din București în București cateva zile?

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

Dacă ar fi în alta localitate ar merge dar asa nu prea e ok eu după ce m-am căsătorit și ne-am mutat împreună nu am mai mers sa dorm la părinți

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic rău să mai mergi la părinți singură și să stai cu ei 2 - 3 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva normal să mergi singură și să stai cu părinții tăi câteva zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ati hotarat sa fiti impteuna de azi inainte, ce sens mai are sa te duci sa dormi pe la parinti, sau prin alte case?

Casatoria este un lucru foarte serios si daca tu nu esti capabila sa iti doresti sa fii cu el zi de zi si noapte de noapte, cum crezi ca va rezista o casatorie 5 sau 10 ani ori o viata intreaga?

Mie mi se pare ca asta nu este o relatie de dragoste, ci una din interes, odata ce aduci in discutie si dormitul prin "vecini" nu alaturi de iubitul si viitorul tau sot.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi se pare usor ciudatel sa ramai peste noapte la parinti, in conditiile in care stati in acelasi oras. As tinde sa cred ca persoana care face asta este incat prea strans legata de parinti.

| darrio2007 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Corect.

| haileewatson a răspuns:

Nu e normal sa mergi sa dormi la parintii tai din acelasi oras daca tu te-ai logodit si stai la casa ta. As crede ca e ceva in neregula cu casnicia ta sau esti prea atasata de parinti.

| DoctorGuru a răspuns:

Buna, te pup cu respect. La fel m-am întrebat și eu la început. La părinți nu prea dorm, doar la amant.