Eu zic sa te gandesti bine.mai bine iti iei un porcusr de guinea.eu am labrador si ma inebunit.de facut afara face.dar in casa face dezastru si mai ales cand e mic trebuie sa fi disponibila pentru el tot timpul.in primele zile pana invata sa faca afara o sa il scoti si de 7 ori afara. pisu prin toata casa caca noaptea tarziu.e frumos dar si haos total.a mea merge dupa mine si la dus.mi-a mancat cablurile, mobila..gandestete bine daca esti pregatita pentru toatea astea plus vizitele la veterinar si alege un catel de talie mica.
Pai cam au dreptate. Poate iti pare usor sa ai grija de el, dar in realitate e greu si ai mult strans de el, la bloc e si mai greu. Gandeste-te bine inainte sa cumperi daca reusesti sa ii convingi.
Eu stau în Germania, dar sunt româncă.Și eu îmi doresc un câine, aici sunt scumpi deci o să îmi iau din Romania. Aproape ca tine. Eu mi-am convins deja parinții Le-am spus că nu o să mai stau toată ziua pe net si că o să am grijă de el și o să-l plimb de 3 ori pe zi. Le-am spus că o să-l învăț să-și facă nevoile afară, m-am rugat mult de ei și...mna, până la urmă i-am convins. O să-mi ia când merg în România. De-abia aștept Sper să reușești și tu să-ți convingi părinții. Baftă!
Cumpara.ti un caine puturos, Pug/Bulldog care dorm mai toata ziua, perfecti pentru bloc zic eu, arata-le poze cu ei, spune-le ca sunt usor de ingrijit, ca ai grija de el, problema cu rahatelul nu stiu cum s-o rezolvi.