| d1nte a întrebat:

Buna ziua!
Poate a trecut cineva prin situația mea și îmi poate oferi un sfat pertinent și încurajator!
Divortat de 2, 5 ani, Un copil la mijloc țin legatura frecvent cu copila.
În perioada post divort am stat în concubinaj cu 5 femei. De ce mereu gândul e la fosta? Ținând cont ca ea e în momentul.de fata într o relație stabila!
Cum îmi pot lua gândul de acolo și sa îmi găsesc pe cineva cu care îmi pot reface viata?
Socializez cu fel de fel de persoane prin prisma jobului dar gândul meu tot acolo zboară!
Ast. Rasp. Voastre

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar să găsești o femeie care seamănă perfect cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

V-ați atașat de fosta soție

| dullcat a răspuns:

Buna.Din nefericire pentru tine, chiar si o relatie obisnuita e cam greu de uitat, necesita efort de luni bune sau ani, daramite un divort care s-a concluzionat cu tine in rolul de tata care isi vede des fetita si fosta sotie. Poate e nevoie de niste teluri personale care sa te distraga de tot accentul pe care il pui pe ea? E clar ca daca apar alte femei in peisaj, acestea nu reusesc mare lucru.Iti sugerez sa iei legatura cu un psiholog pentru a intelege daca nu cumva depui efort in sensul gresit.

| Thrx1234 a răspuns:

Nu știu, cu siguranță v-ați iubit enorm și probabil v-ați despărțit dintr-o prostie,,,, de acolo și regretele,

| Madaxo97 a răspuns:

Poate ai iubit-o foarte mult si încă mai ai sentimente pentru ea de nu reușești sa o uiți. A fost o persoana foarte speciala pentru tine.
Pe de altă parte, in 2 ani jumate 5 femei? Asta înseamnă cam o femeie la jumătate de an, nu prea e in regulă, ce anume faci de nu sta nicio femeie cu tine? Te-ai gândit ca poate problema e la tine? ce se întâmplă. Ca nu reușești niciodată sa menții o relație mai mult de câteva luni?

| Miruna333 a răspuns:

Esti blocat in trecut, fa terapie, vei trece peste

| d1nte explică (pentru Madaxo97):

Problema e la mine pentru ca nu reușesc sa investesc sentimente, pur și simplu nu am încredere.
Terapie am făcut rezultat semi satisfăcător. problema e ca cu cât interacționez mai mult cu fiică-mea cu atât mai mult ma gândesc spre fosta.

| Madaxo97 a răspuns (pentru d1nte):

Crezi ca mai aveți vreo șansă cat de mică de împacare? Ai putea să ii spui ce simți, fostei tale, și vezi cum reacționează, poate și ea simte la fel și vă mai dați o șansă relației, de dragul ficei voastre.