Faza e ca la varsta asta poti face anumite lucruri pe care o sa le regreti peste cativa ani sau chiar cateva zile, neavand experienta se pot intampla o gramada de lucruri neplacute, e drept ca poti pierde si niste petreceri si amintiri memorabile si ca parintii exagereaza uneori cu grija, dar n-o fac din rautate ci doar sa nu faci aceleasi greseli pe care le-au facut ei la varsta ta sau greseli pe care le-au facut alte persoane.
De exemplu, in anturajul cu celelalte fete te pot convinge sa incerci sa fumezi luandu-te ca esti fricoasa sau alte texte si dupa crede-ma ca 90% dintre fumatori care s-au apucat de fumat in gasca la varste fragede regreta. Alt exemplu ar fi si ca nu ai experienta cu alcoolul sau sunt cazuri cand iti strecoara o pastila in pahar si tot felul de scenarii care nu sunt nevoite neaparat sa apara, dar sunt posibile si trebuiesc luate in calcul, daca ii asiguri ca esti constienta de ele s-ar putea sa le mai creasca increderea, dar sa ai si tu grija pentru tine, oricum nu mai ai mult si o sa-ti permiti sa mergi la ce petreceri vrei, dar nu asta e ideea, ideea e sa nu faci chestii pe care sa le regreti si timp o sa ai destul e de la 18 pana la 40 cel putin poti sa petreci . Spor.
La 15 ani tot o copila esti, eu zic sa astepti, nu stii ce poate face anturajul, la 15 ani sa bei si sa fumezi, sa mai vrei sa ai si prieten nu prea e ok, zic eu, adica da, distreaza-te, dar zic ca inca nu esti destul de mare pentru asta, sicer, am 17 si nu fumez, de baut, beau, dar cu masura, insa diferenta e ca eu sunt baiat si tu fata, sa te duci seara la altcineva acasa, la o petrecer pot iesi lucruri naspa, daca nu te lasa, nu te lasa. Daca spui ca prietenele tale nu-ti mai vorbesc, lasa-le, fa-ti altele, alea nu-s prietene.