Pai daca ai 2 copii din 2 tati diferiti, fiecare tata trebuie sa plateasca pensie alimentara separat. Fiecare pentru copilul lui. Stiu o tipa care are 4 copii din 4 tati diferiti si traieste ca o sultana
Puteți beneficia de alocația copilor Doamnă. Și bine înțeles de un ajutor de familie fiindcă sunteți mama alor doi copii pe care îi creșteți singură fără niciun ajutor din partea nimănuia...
Trebuie sa soliciti in instanta de judecata stabilirea alocatiei pentru copil, de la fiecare tata in parte.
Totodata, poti cere si un sprijin social de la primarie.
Din intrebarea ta nu intelege nimeni ce vrei, ai doi copii unul de 8 ani si celalalt de 6 luni, ambii copii sunt facuti cu acelasi barbat? Tu nu muncesti esti in concediu crestere copil? Numai un avocat te va putea ajuta el stie legea ia legatura cu un avocat si da l in judecata pe fostul sot pentru plata pensiei alimentare. Iar tu cauta ti serviciu nu sta in baza fostului sot care nu iti va da nimic
Nu stau în baza lui, de aia nici nu am făcut pentru pensia alimentara, doar voiam dacă e posibil, pentru ca nu pot merge la munca încă, avandu l pe cel mic. Nu iau prenatal, pentru ca nu aveam un an de munca, când s-a născut copilul și nu am putut face nimic. Ideea era dacă pot beneficia de alocatia asta complementara, cel puțin cât stau acasă, atat. Primul copil este din alta căsnicie, iar bebelușul e făcut in concubinaj. Mulțumesc!
Fiecare tata trebuie sa-ti plateasca pensie alimentara pentru cresterea copilului lui.
In uram unui test de paternitate se poate stabili cine este tatal si il poti actiona in judecata, cerandu-i pensie alimentara din ziua cand s-a nascut si pana azi.
Doamne,stiu cine și cum e! Nu am nevoie de teste de paternitate, iar cu primul fost am încheiat o direct, deci nu I nevoie de nimic de la el! În al doilea caz, îl voi da în judecata pentru pensie luna ce vine, dar bănuiesc ca as putea lua complementara! Asta doream sa știu.