Se poate face in lipsa lui fiindcă trebuie sa fie audiat de instanța pentru că e persoana abuzivă.
Iar primul an universitar în luna mai se încheie și in vara nu se ocupa de caz deloc.
Te contrazic. In drept este un termen "contumacie" si asta se aplica la orice. Si pentru crime au fost judecate si condamnate persoane in contumacie, dar pentru un abuz. Instanta trebuie sa ia act de refuzul persoanei de a se prezenta si sa-l pedepseasca si pentru asta. Daca nu se poate cere schimbarea completului de judecata. Nu este normal ceea ce fac unele complete conduse de judecatori incompetenti.
Eu intrebam pentru ce te judeci" pentru pensie alimentara (popular zis), pentru intretinere, deoarece i-ai fost incredintata si cat timp esti la studii - nedepasind varsta de 26 de ani - este obligat sa te intretina sau pentru ca se poarta abuziv?
Orice cauza judiciara are un obiect.
In functie de obiectul cauzei as putea sa-mi dau cu parerea daca este tergiversare sau nu, daca este necesara o ordonanta presedintiala sau nu.
Sa stii ca procesele dureaza. Am doua procese deschise in 2018 si inca sunt in faza de fond.
Lasa ma pe mine cu vrajli dinstea mergi la munca nu mai băga procese si procurori in belele
1 Sunt in primul an de universitate
2 am orarul de la 8-20 (12 ore non stop)
3 nimeni nu angajează pe nimeni în ziua de azi ne având un min.de 2 ani experiență
4 e ușor să zici la cineva care încearcă să-și găsească un loc de muncă și tot nu este nimic
5 da că nu știi să ajuți pe cineva cu un sfat sau altceva atunci nu te baga și nu vorbi prostii doar că să te bagi in seama