Relațiile cu persoane de sex opus se fac numai în scopul căsătoriei. Orice altceva nu este decât un interes egoist pentru satisfacerea placerilor sexuale. Adică lipsă de educație pe care societatea o încurajează la greu. Asta pentru că societatea este needucată.
Rudele tale sunt mai degrabă rude cu "needucatul", adică cu cel rău, pentru că te încurajează la rău, dar și pentru că folosește tacticile celui rău; mai rău, ei îți calcă demnitatea în picioare. Aceste lucruri Dumnezeu nu le poate face.
Cum ți s-a oferit ocazia să te muți, să nu stai pe gânduri și să te muți. În majoritatea familiilor există o asemenea atitudine de superioritate, și o asemenea atmosferă irespirabilă, murdară, infectă, produsă de astfel de rude. Așa este caracterul lor; și să nu te aștepți de la asemenea caractere să îți ofere altceva.
Astfel de oameni n-au cunoscut niciodată dragostea, și nici n-au avut vreodată parte de ea. În mijlocul familiilor lor dragostea nu și-a găsit niciodată locul. Și dacă mă întreabă cineva de unde știu acest lucru, răspunsul este simplu: pentru că într-un om nu poate să existe dragoste pentru un alt om, și în același timp superioritate, lipsa de respect față de un altul.
Chiar și oamenii care urăsc alți oameni, ei își iubesc familiile. Dar aceasta este o dragoste lumească, este o dragoste la fel ca și a animalelor, lipsită de rațiune, de adevărata compasiune.
Nimeni nu poate spune că își iubește prietena, nevasta sau pe oricine altcineva, atâta timp cât în inima lui există un aer de superioritate, de batjocură față de un alt om. Și cu cât mai mult că aici este vorba și de rude.
Astfel de oameni eu îi numesc lumești, străini de adevărata dragoste, roboți pe care vrăjmașul oamenilor și ai lui Dumnezeu îi manipulează după plăcerea spiritului său rău; pentru că spiritul lui se află în ei. Și ei nu cunosc acest lucru.
Tu deci păstrează-ți demnitatea și nu-ți lăsa inima afectată de acești oameni ușuratici, fără minte, zombi în adevăratul sens al cuvântului.
Eu cred că nu e ceva greşit, mai ales că nu vrei. Părerile rudelor pot fi ignorate în aşa caz, cred eu.
Dar nu poti sa le spui ca nu e treaba lor viata ta?
Poti sa-i minti sau sa te certi cu ei. SI pe mine ma sacaiau cu tot felul de porcarii din mintile lor obsesii. Cauzeaza mult stres, nu ajuta cu nimic reprosurile. Eu la scoala nu am avut prieten, eu nici varstele de 20-30 nu am avut prieten, daca cineva mi-ar zice acum vreo povestioara cu relatia sa, cred ca l-as bate rau. De obicei baietii se comporta urat cu mine, si culmea ei se leaga sa isi faca rautatile in treburile mele.
Rudele adica... veri de-ai tai de aceeasi varsta? Sau unchi?
Dar nu le suporti... adica ei vorbesc numai, daca lasi vorbele sa te afecteze, atunci da. Dar nu. Pana la urma toti vorbim ce vrem. Lasa-i sa vorbeasca, nu este nico problema. Tu stai linistit si continua sa faci ce faceai pana acum. Ignora. Daca nu te mai gandesti la acest lucru, sigur trece.
Bafta sa ai!
Nu e nimic gresit la tine. Ca unii sunt mai golani in timpul scolii, acolo e problema.
În primul rând că NU este nimic în neregulă cu tine, iar în al doilea rând, aceste rude ale tale sunt foarte ignorante, scuză-mă că-și zic asta. Probabil ei socotesc că un om care nu are o relație până la o anumită vârstă din propria lui alegere, e un om cu probleme psihice sau neadaptat social. Tu alege să faci ce-ți dictează inima și NU te lăsa afectat de afirmațiile lor răutăcioase.
Poţi să înveţi să îi ignori pentru că ăştia care "se dau mari" cu ce le făceau ei când erau de vârsta ta de fapt nu prea făceau, altfel nu ajungeau în starea în care au ajuns, de a obţine satisfacţie (se distrează) pe seama cuiva inferior (în viziunea lor). Nu sunt capabili să înţeleagă şi să accepte faptul că alţii au o altă viziune faţă de a lor asupra lucrurilor, o altă abordare.
Ţine minte asta: Când cineva are rezultate excepţionale la ceva de obicei ignoră pe cei care nu au rezultate prea bune. Sau uneori îi încurajează. De descurajat, tachinat sau cum vrei tu să îi spui se ocupă doar looserii pentru că şi ei au avut parte de acelaşi tratament.
Te înțeleg perfect! Chiar azi mama a spus ca datorită faptului ca nu sunt măritată și nu am copil arată ca nu sunt împlinita ca nu am niciun scop in viața? am 20 de ani
Sfatul meu - FI FERICIT IN FELUL TĂU CUM DOREȘTI CÂND AI CU CINE
Bafta?