anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU. Incerc sa-mi inving jena si sa imi scriu aici problema desi probabil multi nu cred ca vor citi ce am scris si putini vor raspunde. Citesc site-ul asta destul de des si am observat ca unii oameni gasesc rezolvari la probleme. Sa-mi incerc si eu norocul.
Ma cheama O., sunt baiat, am 23 de ani si de-o vreme am niste ganduri care ma cam sperie, nu i le-am zis nimanui pentru ca intr-un fel mi-e rusine si pentru ca mi-e frica de reactii.
Pentru a nu mai lungi vorba, intrebarea mea este: un baiat destul de ok care pana acum un an era 100% straight si care nu a avut niciodata vreo legatura cu gayi s-ar putea indragosti de un alt baiat? Sa se indragosteasca, nu sa aiba vreo simpatie sau sentiment de admiratie fata de el. E posibil? Il cunosc de cand eram mici, suntem prieteni de mult timp.
V-as ruga sa nu dati raspunsuri la misto, e o situatie care ma face sa ma inchid foarte mult in mine si care ma face nefericit pe zi ce trece. Ce-as putea face? Sa nu-mi spuneti sa-mi fac prietena fiindca la momentul asta nu pot.

9 răspunsuri:
| MirunaC a răspuns:

Incearca sa te cunosti mai bine pe tine insuti, sa vezi ce preferinte ai si ce anume te face fericit.Nu ai de ce sa te inchizi in tine, probabil e foarte complicat ce simti tu acum insa trebuie sa vorbesti cu baiatul respectiv, sa ii cunosti si lui preferintele dupa cum ziceam.Si referitor la intrebarea ta este posibil sa te indragostesti de un baiat chiar daca inainte iti placeau fetele. Posibil sa fie o chestie trecatoare, sau nu.
Nu ai de ce sa te simti jenat.Este o treaba pur umanahappysper ca te-am putut ajuta, intr-un fel, chiar daca ti-e dificilhappy

| dannyel86 a răspuns:

Cum bine a spus MirunaC, s-ar putea sa fie o chestie trecatoare. Nu trebuie sa te rusinesi sau sa te ascunzi pentru faptul ca simti sau gandesti in prezent oarecum diferit fata de majoritatea. Vei sti in timp daca e doar o curiozitate a sufletului tau ceea ce se petrece cu tine sau daca, cum imi place mie sa spun, "vei schimba macazul" in cealalta directie. E prematur sa te pronunti "cand te ia valul". Dupa ce trece, s-ar putea sa nu mai simti la fel.
Vreau sa fiu foarte direct, si iti spun ca s-ar putea ca cel fata de care esti indragostit sa nu impartaseasca aceleasi sentimente. Fii pregatit pentru orice atunci cand vei considera ca e bine sa discuti cu el.

| Zabbyel a răspuns:

Amice din moment ce iti place un baiat tu fiind baiat esti inspre alta inclinatie nu mai esti OK deloc sad

| Anonima264 a răspuns:

Cea mai buna rezolvare a problemei tale este de a merge la un psiholog pentru a te invata ce trebuie si cum trebuie sa faci!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Problema trebuie in primul rand analizata de tine.Cei care sunt predispusi la glume pe tema asta e bine sa se abtina,sa inteleaga ca daca nu pot ajuta,singura dovada de maturitate in gandire ar fi tacerea lor. Daca spui ca nu poti sa-ti faci o prietena acum, inseamna ca nu e apreciat sfatul meu, de a-ti analiza sentimentele prin comparatie. Poate ar fi indicat sa consulti un psiholog, dar in orice caz nu trebuie sa te lasi in continuare framantat de aceste indoieli.O certitudine, indiferent care ar fi, te-ar scoate din starea de incordare in care te afli.Crezi ca-ti cunosti destul de bine prietenul, ca sa vorbesti cu el despre asta? Poate exista pe aici pe undeva cineva care sa te sfatuiasca, eu vreau doar sa stii ca nu are nimeni dreptul sa te condamne.Mai ales apreciez ca doresti o clarificare, ca nu te arunci orbeste pe un drum care inca nu esti sigur ca ti se potriveste.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| RandomGuyProblem a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Multumesc pentru raspuns. Imi cunosc prietenul bine, suntem prieteni de mult timp, insa mi-e frica sa nu stric relatia dintre noi doi daca ii spun ce simt pentru el. Daca spune nu probabil o sa-si schimbe parerea despre mine si o sa-l pierd de tot ca prieten, nu stiu.

| RandomGuyProblem a răspuns (pentru panata9):

Nu e iubire de prieten, te asigur. Pentru el simt altceva...

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru RandomGuyProblem):

Dragul meu, te asigur ca problema ta m-a impresionat.Ti-am spus si ca nu stiu ce sa spun, nemaicunoscand cazuri in care cineva sa marturiseasca atat de deschis aceasta situatie.Cred ca ramane solutia consultarii unui psiholog.Important este sa incerci sa te relaxezi, pentru ca orice problema are o rezolvare, intr-un fel sau altul.La revedere!