Esti sigura ca ai vrea sa faci asta? Nu ti-e teama ca poti da peste alt "psihopat" care sa te abuzeze? E cam extrem ceea ce vrei tu sa faci.
Oricum tind sa cred ca n-ai gandit foarte mult si probabil nu mama ta este problema pierderii prietenilor tai
Si ai mai multa incredere in niste anonimi de pe TPU? Si eu am fost victima unei persoane narcisiste, stiu prin ce treci, dar incearca sa cauti altfel ajutor.
Ai 22 de ani, încearcă sa ți capeți un pic independenta. Poți sa te muti la un prieten sau la cineva de încredere sa stai cu chirie sau în gazda deoarece e mai ieftin, atunci când vei avea niște bani... Ai putea sa te angajezi, soluții exista
Nu te poate obliga sa pleci decât dacă stai pe banii ei așa că angajează te și nu îți pune încrederea în TPU
La varsta ta, maica-mea era plecata de la parinti, avea servici si era insarcinata.
Eu zic sa pleci de acasă. Sa îți găsești un loc de munca, iei de la mama ta niște bani / mâncare fără sa știe și gata
Dar zic sa nu ai atât de multa încredere în TPU
Si cand mama ei o va da disparuta nu raspunde la telefon? si cand va anunta politia probabil ce va face? trebuie sa fie ascunsa asa
Antonia de ce nu vezi de un loc de munca si stai pe banii tai, cum sa ai incredere in cineva necunoscut
La varsta ta ar trebui sa incerci sa te descurci singura. Nu poti astepta sa te ajute un strain, care poate fi un psihopat, pe care nici macar nu il cunosti.
Cautati un loc de munca, cauta sa inchiriezi o garsoniera sau o colega de apartament. Asa o sa fii pe picioarele tale si o sa fii mai linistita.
Draga mea la 22 de ani nu te mai ia sa te tina nimeni. poate doar un peste sa te puna la produs, cee ce nu cred ca-ti doresti.
nu vreau sa crezi ca te judec dar cred ca ar fi timpul sa fii independenta. fie ca pui piciorul in prag in fata ei si incepi a contribui la cheltuielile caseoi si traiti amandoua ok ori te muti singura sau inchiriezi un apartament cu o alta fata si incepi a lucra si avea o viata a ta. si poti face asta fie in tara fie in strainatate.
succes