| Nr9 a întrebat:

Buna ziua tuturor, o sa spuneti ca sunt complet tacanit, dar de o perioada buna de timp unde ma uit vad cifra 9 la ceas, la numarul apartamentelor car sunt in casa scarii sunt afisate numa cele cu 9 la sfarsit tot ce este legat de cifra 9 secunde minut ore etc. Stie cineva ce vrea sa insemne asta. Ori unde ma uit vad numai aceasta cifra parca as fi urmarit de ea, hilar nu? V-as fi recunoscatur pentru un raspuns rational sau ori ce tip de raspuns. O zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
| alexandru1991 a răspuns:

Uneori e o presimtire legata de un eveniment care ar implica ora, data, locatia, domiciliul in cazul tau cifra 9. Acum o sa zici ca eu sunt tacanitlaughing, dar am patit odata si eu ceva asemanator si stiam ziua timpul ramas pana la eveniment si in acea zi la acea ora mi s-a intamplat ceea ce anticipasem cu o saptamana in urma. Dar uneori totul este doar in mintea ta. sper ca te-am mai linistit

5 răspunsuri:
| Xemnas a răspuns:

Poate ca 9 e cifra/ziua/luna ta norocos/asa, sau ghinionist/a.

| Just4Joker a răspuns:

Coincidenta... Asta-i cel mai logic raspunswinking
Doar nu credeai ca sirenele din h2o au facut asta, asa-i rolling on the floor?

| Nr9 explică (pentru alexandru1991):

In mintea mea nu este nimic doar ca peste tot vad acea cifra si nu inteleg sensul acelei cifre!

| alexandru1991 a răspuns (pentru Nr9):

Poate e doar o iluzie si ia si acest lucru in considerare, daca nu poate ai o iubita, sotie ceva de genul si te asteapta o surpriza peste 9 luni, cine stie. Altceva nu pot sa zic. Calmeaza-te ca ai sa judeci mai limpedewinking

| neverletmego a răspuns:

Probabil te gandesti prea mult la asta...