Din punctul meu de vedere ai facut tot ce ai putut, i-ai spus tot ce a ce simti pentru ea, doar ca din cele povestite de tine se pare ca ea nu simte la fel..., cred ca ar fi mai bine sa mergi inainte in viata fara sa mai insisti, sa o stresezi..., din moment ce i-ai spus tot ce a ce simti pentru ea, si ea tot nu reactioneaza atunci nu are rost, trebuie sa o intelegi si pe ea, gandeste-te inapoi in trecut cand poate te-a placut pe tine o fata si tu nu simteai la fel, era un moment stanjenitor, iar daca ea tot ar fi continuat sa te streseze cred ca ai fi devenit si tu stresat si ai fi facut tot posibilul sa o ocolesti/eviti.
Las-o pe drumul ei, continuati si tu viata, daca o sa vrea ceva vreodata atunci o sa te abordeze ea, dar totusi cand o vezi sa o saluti, daca e cazul schimba cateva cuvinte cu ea, dar numai insista...
Toate cele bune, bafta in toate si duminica faina sa ai !
Daca ai apasat prea mult pe acceleratie si ai facut accident o data, greu mai repari lucrurile. Probabil ai stresat-o prea mult, si ar fi mai bine sa o uiti. E o chestie neplacuta, stiu, insa daca vei cauta sa inveti ceva din asta, vei sti ca altadata sa mai apesi si pe frina, nu numai pe acceleratie.
Tinere, de 23 de ani, ce ti-a caşunat pe fata asta? Nu ai observat, ca prin toate tergiversarile ei, nu vrea, sa fie cu tine? Oare de ce? Poate are pe altcineva, poate nu ii oferi, ceea ce-si doreste ea de la un barbat...lasa aspectul fizic, daca este frumoasa, in capul ei sunt alte visuri, de ce nu chiar si materiale, asta trebuie sa ti-o confirm eu? Nu te uiti in jurul tau, nu vezi, ce-si doresc "frumoasele" din zilele noastre de la un barbat, de parca frumusetea asta ar fi vesnica?! Si ca sa fiu sincera si mai ales rautacioasa pana la capat, nu te-ai intrebat, care au fost motivele adevarate ale incetarii relatiilor si cu celelate partenere/prietene? Chiar daca ai slabit 30 kg, asta nu inseamna, ca ti-ai modificat gandirea sau comportamentul cu cei din jur. Gata, ca te-am suparat prea tare, dar vreau, sa deschizi ochii, sa-ti revizuiesti atitudinea, iar cand vrei sa-ti alegi o prietena, fii transant din capul locului, ca sa eviti o noua suferinta. In ceea ce priveste lupta..."o lupta-i viata, deci, te lupta"!
Poate este timida, poate nu vrea sa inceapa o relatie si sfatul meu este ca daca ea merita sa lupti, lupta daca nu las-o balta.
Hm.ceva la fel am patit si eu.dar ca sunt fata si mie imi este drag de cineva...eu zic sa faci ce am facut eu... spune-i ce simtit cu adevarat si atunci cand se gandeste la ce iai spus sa te caute.Te asigur,daca vrea ceva va face ea urmatorul pas, daca nu trebuie sa intalegem, daca noi placem o persoana nu inseamna ca si ea ne place mult succes! sper ca tu sa ai un raspuns pozitiv.Eu am avut unul negativ dar am intales ca nu vrea mai mult decat o prietenie.O zi frumoasa in continuare!
Am citit odata o carte despre un copil sarac care s-a indragostit de o fetisoara bogata si tot scopul lui in viata a fost sa ajunga in lumea lor si neavind alta cale s-a apucat de invatat si a ajuns om mare, cu stare, invidiat de majoritatea breaslei.Cind in sfirsit a ajuns la inima ei, a avut o deceptie asa de mare incit s-a sinucis. Tipa era de o prostie crasa si lipsita cu desavirsire de orice tip de cultura.
E clar nu te gaseste atractiv, o relatie de iubire cu fata aia iese din discutie. Acum depinde de tine daca vrei sa pastrezi o relatie de prietenie dar gandeste-te ca de fiecare data cand o sa o vezi o sa-ti faci inima rea.