Mergeți Plimbați-vă in familie tu el și bebelușul loativă liber de când nu am mai ieșit și voi împreuna?
In afara implinirii familiale ai nevoie si de implinire spirituala. Locul lui Dumnezeu, care este in inima ta, nu îl poate umple nimic altceva, sau altcineva. Cauta o Biblie, de preferat editie Cornilescu, si citeste Evanghelia dupa Ioan. Apoi Matei, Marcu...
E posibil cumva sa fi avut o depresie postpartum netratată? Dacă nu a fost tratată ea poate tine și pana la un an. E un lucru destul de serios pentru ca aveți o familie frumoasa și e păcat sa nu petreceți timpul fericita cu aceștia. Dacă aveți cu cine lăsa bebelușul, ieșiți la o plimbare, faceti o activitate care va place, vizitați-va prietenii apropiați, faceti-va timp pentru dumneavoastra. Dacă nu se reglează in acest mod, nu ar fi rău sa faceti câteva ședințe de psihoterapie. Sănătate și numai bine!
Cunoști pe cineva care s-a vindecat de depresie citind Biblia?
implinire spirituala.
Cum produce citirea Bibliei împlinire spirituală?
Nu prea are el timp este cu munca iar eu stau in casa cu bebe si tot asa.
Pai nu-i bine? Adică este liber poți sate duci cu el își cu bebe sa va plimbați împreuna sa mergi într-un parc sau ori unde doriți voi
Da posibil sa fie depresie, am mai avut si cand am nascut dar imi trecuse acum a aparut iar