| FlorinVictor20 a întrebat:

Buna ziua.
Vorbesc cu o fata de aproximativ 5 luni, ea are 27si eu 25 de ani.Chestia este ca ea are si un copil de 8 ani.
Nu stiu ce sa fac,daca sa raman cu ea sau nu,chestia asta ca are un copil ma c am sperie si nu stiu cum sa procedez, nu stiu ce reactie v a avea familia mea.Ma simt exttaorfinar in prezenta ei, ne intelegem super bine si a si vrea o parere de partea voastră!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cauta-ti o fata de varsta ta, fara copil si fara situatie familial atat de complicata.
Daca acum esti innebunit dupa sexul cu ea, nu realizezi si ca sunt alte inconveniente, dar ca sa nu te legi la cap fara sa te doara, cauta-ti alta!

| popapopica a răspuns:

Da, si ceilalti de dinaintea ta s-au simtit extraordinar de bine cu ea. De aia unul i-a facut un copil. Sau poate ea a vrut sa-l lege astfel de ea.
Gandeste-te ca viata nu e numai sex. Va trebui sa-ti asumi cresterea copilului. Stii ce inseamna asta? Si nu numai asta.
Tu alegi, nu familia. Dar sa nu te mai bazezi pe familie daca nu e de acord.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Daca te simti extraordinar te sfatuiesc sa iei asta de la viata(sa nu dai cu piciorul la bucuriile pe care ti le ofera relatia asta ).
O sa prapadesti niste bani in plus pentru a intretine si un copil si cat te implici tu ca timp in rolul de tata ...si cam atat. Cand se v-a termina chestia asta atat ai pierdut, niste bani si puțina implicare in cresterea lui.

| ioana748 a răspuns:

Pai, familia ta ar trebui sa te vrea fericit si atat. Ultima ta problema ar trebui sa fie reactia familiei tale.
Oricum, tu sa fii atent la relatia cu fata aceasta si daca se potrivește cu ceea ce ai nevoie pe termen lung.
Faptul ca are un copil poate fi un plus si anume ca deja stie ce inseamna responsabilitate.