Cauta-ti o fata de varsta ta, fara copil si fara situatie familial atat de complicata.
Daca acum esti innebunit dupa sexul cu ea, nu realizezi si ca sunt alte inconveniente, dar ca sa nu te legi la cap fara sa te doara, cauta-ti alta!
Un copil nu trebuie sa fie vazut ca o piedica, si nici ca o sursa de frica. Inteleg ca iti e teama de reactia familiei tale, dar banuiesc ca la 25 de ani deja esti independent, deci ce s-ar putea intampla daca familia ta ar reactiona urat? Ti-ar taia alocatia? Daca o iubesti cu adevarat, nici nu ar trebui sa te intereseze reactia parintilor si nici sa vezi copilul ca pe o piedica. Tu ar trebui sa stii cel mai bine unde te situezi...
Da, si ceilalti de dinaintea ta s-au simtit extraordinar de bine cu ea. De aia unul i-a facut un copil. Sau poate ea a vrut sa-l lege astfel de ea.
Gandeste-te ca viata nu e numai sex. Va trebui sa-ti asumi cresterea copilului. Stii ce inseamna asta? Si nu numai asta.
Tu alegi, nu familia. Dar sa nu te mai bazezi pe familie daca nu e de acord.
Daca te simti extraordinar te sfatuiesc sa iei asta de la viata(sa nu dai cu piciorul la bucuriile pe care ti le ofera relatia asta ).
O sa prapadesti niste bani in plus pentru a intretine si un copil si cat te implici tu ca timp in rolul de tata ...si cam atat. Cand se v-a termina chestia asta atat ai pierdut, niste bani si puțina implicare in cresterea lui.
Pai, familia ta ar trebui sa te vrea fericit si atat. Ultima ta problema ar trebui sa fie reactia familiei tale.
Oricum, tu sa fii atent la relatia cu fata aceasta si daca se potrivește cu ceea ce ai nevoie pe termen lung.
Faptul ca are un copil poate fi un plus si anume ca deja stie ce inseamna responsabilitate.
Gândește te că puteai fii tu in locul ei,cu un copil,dintr o relație care poate nu a mers!
Și după dădeai de o fata cu care simțeai că ea este ce trebuie!
Acum depinde și de relația ei cu fostul,de când sunt despărțiți,daca ma i există șansa să se împace;
Depinde și de situație ta materială,că daca este vorba sa vă mutați împreună și o duci la ai tai sigur nu o vor vedea cu ochi buni!
Depinde și de tine,daca chiar vrei sa fie o relație serioasă și asumată,daca te poți pune un "pielea "unui tata,că daca pe tine te frustrează prezenta copilului automat nu o sa vă meargă bine!
Ia în considerare toate aspectele,și i.a o decizie înțeleaptă!
Lasă timpul să treacă pentru a va cunoaște mai bine,dar și ai, grija tot "timpul" te va/va va accentua "suferința"daca va despărțiți!
Și fii atent și la ea că femeie, că mama, ca persoana și abia atunci vezi o că pe o posibilă sotie!
Fii matur, și nu o folosi doar pe "post de descărcătoare"? daca nu ai gândiri serioase!
Daca iti pui intrebarea asta, inseamna ca nu te intelegi atit de super bine cu ea. Si nici nu te simti extraordinar. Reactia familiei e egala cu zero. E viata ta, viitorul tau. La noi multi au timpenii de-astea in cap ca vai, cum sa cresti copilul altuia. Ete nah, il cresti. Daca chiar o iubesti pe aia si nu te dai lovit de la cea mai mica problema. Da, bine, stiu, un copil nu e o problema mica... dar atita vreme cit copilul te accepta si te intelegi si cu el, nu vad vreo problema. Familia? Hai sa fim seriosi...
Dacă te înțelegi bine cu copilul, iar acesta te acceptă fără vreo reținere, ar trebui să mergi înainte.
Tu ești cu ei, nu familia ta!
Te sperie copilul pentru ca si tu esti un copil (mai ales la minte), daca ai nevoie de aprobarea parintilor tai (fiind barbat) ca sa ramai cu persoana care te face fericit. Nu inteleg de ce atata ura pentru ca ea are un copil... bucura-te! Macar stii ca poate ramane gravida.
Nu te lua dupa Violleta 2022! Ca in multe cazuri vorbeste aiurea. Daca te simti bine langa ea si copilul simte in tine un tata, va fi bine. Si eu asa am facut si avem peste 30 de ani de casatorie. Ne iubim mai mult decat la inceput. Totusi, asteapta 1 an sau 2 de relatie pentru a fi sigur.
O iubesti? Vezi un viitor pe termen lung cu ea?
Atunci incearca sa accepti copilul. E deja mare, merge singur, vorbeste singur, nu ai de schimbat scutece sau hranit cu biberonul.
Dupa 5 luni ar trebui sa stii ce simti si ce doresti. Nu o mai lungi ca o faci si pe ea sa sufere.
Femeia asta cu care te simti extraordinar, vine la pachet cu copil.
Tu hotarasti daca accepti tot pachetul sau nu. Numai tu, nu parintii tai si nimeni altcineva.
Adica tu ai 25 de ani si ea 27 si un copil si tu vrei sa ramîi cu ea? Nu este deloc o idee bună ce sa faci tu cu copilul altuia? Si gindeste te la alt aspect copilul ei te acceptă? Te vede ca pe tatal lui vitreg? O sa fie mereu discutii intre tine si fata asta mama copilului daca tu vei incerca sa i faci educatie morala critică copilului, copii fac multe prostii si te vei enerva mai devreme sau mai tarziu pe el, este fata sau baiat copilul? Si atunci copilul nu va accepta sfaturi de la tine el sau ea daca este fata va vrea sa stea cu tatal ei natural, te complici mult cu femeia asta cu copil o fi dragoste intre voi sau pasiune dar ea va trece dupa ce vei avea prima cearta referitoare la educatia copilului ei la care nu ai nici un drept sa stii. Cauta pe alta singură nu pe asta cu obligatii, lasa o sa se impace cu sotul sau treaba ei ce o sa facă.Sau daca o accepti asa cum este cu copil asuma ti toate problemele, la varsta ta nu esti destul de matur sa cresti un copil, acum intre tine si femeia asta este atractie sexuala care va dispărea cand vei vedea ce presupune sa cresti un copil care nici măcar nu este al tau. Tu muncesti? Sau crezi ca va muncii ea si tu vei sta acasa sa te uiti pe net sau sa te uiti la meciuri, ea vrea linga ea un barbat responsabil care sa o ajute cu copilul nu ea sa te creasca si pe tine si pe copil, adica sa aiba doi copii, unul de 25 de ani tu si fiul sau fica ei de 8 ani. Si gindeste te la reactia parintilor tai si a ei a fetei cu care vrei sa fi, poate parintii ei sa nu te accepte adica viitoreii socrii daca te casatoresti cu ea, si atunci vei avea viata grea, socrii nu te acceptă copilul ei nu te va accepta niciodata asta este clar.
Iti multumesc ca ti ai facut timp sa mi raspunzi!
Incerc sa nu mi complic viata, dar ma tot gandesc la ea, eu sunt sufer pe camion si pur si simplu parca nu mi gasesc linistea, ma gandesc incontinuu ce să fac!
Ceea ce simti acum nu este iubire adevarata este o pasiune, ai facut s(e) (x) cu ea? Dr nu ai spus ea are fată sau băiat si cum se intelege copilul cu tine, ar fi ideal sa te accepte din prima sa te considere tatal ei, dar din pacate numai in filmele americane vezi asa ceva familii fericite, in realitate rareori se întimplă asa ceva, si de ce sa iti ruinezi viata? Cu siguranta vei mai cunoaste multe fete care iti vor plăcea, si daca acum te legi la cap cu o femeie cu copil ce o sa faci? Divortezi? Iti va lua femeia aia tot te va lasa in fundul gol, mai bine te desparti acum de ea suferi o perioada relativ scurtă dar nu suferi toata viata si nu iti iei pe cap un copil facut cu lumea ca pe tatal copilului il doare in fund de fosta si de copil, ea este țigancă? Ca numai ele fac copii de la 14 ani si nu le pasă de nimeni si de nimic. Daca ea provine dint ro familie de rromi fugi nene cit poti că ăia sunt răzbunători violenti te omoara daca tu te insori cu fata lor si la scurt timp un an doi realizezi ca nu o mai iubesti.
Are un baiat de 8 ani, ma inteleg foarte bine cu el, imi scrie mesaje, ma suna pe video, ea nu este tiganca. Prima noaptr de dragoste a fost dupa 3 luni si ceva de cand ne-am intalnit, pana atunci doar ne am atins si ne am sarutat, nu m-a lasat sa i fac nimic si nici de atins nu prea voia.
Vezi fi atent sa nu fi ramas ea gravidă ca ai dat de dracu, te va șantaja in ultimul hal te va ruina material, tu crezi ca este iubire adevarata intre voi, dar nu este asa, multe femei sunt pe interes profitoare, iti dau senzatia ca te iubesc, ramin gravide si tu te ai nenorocit ca aia iti va intenta proces si vei pierde tot.
Gandeste-te ca acel copil e deja mare, nu trebuie sa il schimbi de scutece, sa ii dai cu lingurita sau sa il supraveghezi non stop. Desigur ca asta inseamna mai putina intimitate pentru voi dar sa fii tata vitreg pentru un copil te responsabilizeaza si te maturizeaza ceea ce e un lucru bun. Poti face un bine pentru un copil care probabil nu are o figura paterna in jurul lui. Nu trebuie sa iti fie frica de ce o sa zica familia, nu ei au o relatie cu femeia aia ci tu. Daca va intelegeti bine si va iubiti, un copil ar trebui sa fie un plus nu un impediment
Dar tu ai intalnit copilul?
Din ce ai povestit, femeia asta e rezervata si cred ca nici nu te-a prezentat copilului. Va face asta cand va fi sigura de relatia voastra.
Ceea ce inseamna ca e o mama responsabila (nu aduce barbati non-stop in viata copilului) si e o femeie serioasa.
Sunt șanse mari ca lucrurile sa meargă bine.
Dacă tipa este de treaba este tot ce contează.Nu se știe dacă iti va fi acordată o a doua șansă.
Copilul este deja mare, aveți deja multe probleme în minus.
Contează si daca te accepta copilul. Daca esti disous sa o accepri si cu copil, casatoriti_va, sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung