| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Am o intrebare.Deci azi-noapte am mers cu iubitul meu la un party si acolo ne-am decis sa ne despartim la modul de fetele cu fetele si baietii cu baietii.El era la masa cu baietii iar eu cu fetele.La un moment dat toti baietii sa imbatasera inclusiv iubitul meu iar o fata a mers la masa baietilor si a inceput sa se dea la ei si sa bata apropouri legate de sex.Din spusele unui prieten iubitul meu s-a ridicat foarte repede de la masa. Iubitul meu mi-a scris mesaj sa ne intalnim doar noi 2 pe balconul cladirii.Am iesit dar nu mi-a spus nicio secunda de fata care sa dadea la cei de la masa sau asa, vorbeam si era totul frumos.Pot considera acest gest un gest de loialitate?

21 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Cred ca da. Intr-o oarecare masura.

| dullcat a răspuns:

Ce grupuri sociale aveti unii.laughing E clar ce efect are insula iubirii si alte prostii asupra populatiei.

| FindMyName a răspuns:

Da, pot spune ca da. Poate a evitat sa îți spună acea chestie sa nu te superi sau sa înțelegi greșit.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Simțea nevoia de aer curat.

| alexalex387 a răspuns:

Mai bine il lasi pe el si vii cu mine hey big grin

| Ilovedinero explică (pentru alexalex387):

" mama, tata, cum v-ati cunoscut" A stii. mi-a raspuns tac-tu pe TPU la o intrebare despre unu pe care il iubeam exrem de mult da el a zis ca mai bine vin cu el...cringe moment

| Ilovedinero explică (pentru alexalex387):

Tu ai cumva 28 de ani?

| alexalex387 a răspuns (pentru Ilovedinero):

Nu ma asteptam la asemenea raspuns laughing)

| Interstelarul9000 a răspuns:

Da, este un gest de loialitate absoluta si maxima!

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns (pentru TornadoIDS):

Dintre +9 mii de raspunsuri, imi permit sa las si eu cateva altfel.Tu deocamdata o tii numai in mistouri pe oriunde te vad pe aici.

Iar ce am zis ramane valabil.Ce fata era aia care se dadea la iubitii altora? E prietena? Atunci schimba grupul social cu care umbli.
Dar nu, op tot are ce are cu iubitul.

,,Nu te mai lua de răspunsurile mele... crede-mă, vin dintr-o revoltă cruntă și dintr-o frustrare maximă''
Apreciez mini rant-ul, dar nu despre asta e vorba.Cred ca ti-am mai spus: Siteul se numeste TPU, prescurtare de la toti pentru unu. Ofera un sfat matur daca tot te consideri o relicva.Din ce raspunzi pare ca nu ai mai mult de 18 ani.

Sigur toti carora le raspunzi in sictir incep sa planga, isi arunca telefonul pe geam si reiau toata teoria din scoala ca sa poata invata sa scrie corect din punct de vedere gramatical.Iti inteleg doleanta, dar crede-ma ca nu asa functioneaza.Modul in care comunici un lucru e deosebit de important.

Crezi ce vrei.Nu trebuie sa fii corporatist ca sa intelegi ca modul in care te exprimi si actionezi conteaza enorm pentru rezultatul final.

Sa dau un exemplu : Londra avea probleme legate de vandalizarea cu grafitti a multiple suprafete din oras(fenomen intalnit la nivel global, desigur).Nu e necesar sa spun mesajul friendly af pe care l-ai fi lasat tu acelor,, derbedei''. Amenzile sau masurile drastice cu care suntem toti obisnuiti nu au functionat.

Care a fost solutia? Administratia a infiintat pereti legali speciali pentru aceasta activitate, astfel incat pustimea sa exerseze si sa se exprime in voie pe ei.Le-a fost suplimentata o nevoie, li s-a oferit un spatiu care pana acum nu exista, asadar s-au simtit ascultati.Pe cei mai pasionati au inceput sa-i recruteze si sa le ofere un loc de munca astfel incat treaba sa devina productiva pentru toata lumea. Actele de vandalism s-au diminuat considerabil.Deci?

Iti recomand sa vizionezi :
https://www.imdb.com/title/tt0473389/

https://www.imdb.com/title/tt1683526

| relian a răspuns:

Iubitul tau mai fusese cu aia, asa ca atunci cand tipa a batut apropoo ce spui tu, rapid tea si luat de acolo, ca nu cumva aia sa arunce cuvinte si tu sa afli ce face el laughing

Dar e bun si asa rau, intelegi ca este loial laughing Vai draga, ati iesit la balcon laughing pffff nu ti-a spus nici o secunda de fata ce se dasuse la ei, adica ce secunde sa zica?

Dar asa ca idee, de exprimat asa mai normal pe cand? Vad de sex, de iesit la orgii aveti timp, dar sa va exprimati cit de cit mai omeneste, slab de tot.

| Emma30555 a răspuns (pentru TornadoIDS):

TPU nu e relevant, nu reflecta cultura sau nivelul de educație a unei generații sau societăți. E adevărat ca pe TPU sunt mulți care par sa aibă retard, autism sau au întrebări cretine, ciudate și stupide. Dar asta e doar un gen de oameni care abordează acest site nu caracterizează societatea sau noua generație. Eu cred ca sunt destui tineri și maturi inteligenți, sociabili și cu vederi mai largi.