Doamne! Nu.mi vine sa cred ce am citit! Am ramas uimita! Scuze ca iti zic, dar asa gandeste si bunica.mea, ce crezi, are 70 de ani? ) Si tot de la ea stiu si raspunsul la prima faza: de ce nu te lasa maica.ta sa dormi la iubi: pentru ca zice ca e rost de babardeala pana dimineata si ea probabil vrea sa te mariti virgina (eventual sa faci si ritualul alam barbar, aproape satanic "Camasa" ) ) Daca tot sunt asa de incuiati toti din familie (fara suparare) incearca sa iti iei viata in maini. Lucrezi undeva? Dar prietenul tau? Mai ales el, are cum sa te intretita? Daca majoritatea intrebarilor sau chiar toate au ca raspuns "da" fa.le o surpriza si fugi de acasa cu tot ce ai nevoie! Sincer, e stupid ceea ce ti se intampla la varsta ta! Eu am 23 de ani si stau cu iubi :3! Sper ca te.am ajutat...
Pai ai peste 18 ani. Poti sa faci ce vrei...incearca sa vorbesti cu parintii tai ca acum numai e ca pe vremea lor...e alfel
La 21 de ani sa-ti faca parinti asa, este cam nasol..Incearca sa le explici ca nu e normal. Sau nu inteleg de ce nu te muti cu prietenul tau. Ai 21 de ani, trebuie sa-ti intemeiezi si tu o familie la un moment dat. Daca stai sa-ti pupi parinti in fund ( pe romaneste ) toata viata..nu te mai distrezi nu mai faci nimic. Incearca sa fii mai rebela.
Tre' să-ți impui clar punctu' de vedere. Cum spun și ce-i ce au mai răspuns: Tre' să iei un pic "taurul de coarne", ca să te faci auzită, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii rebelă, pentru că n-o să se schimbe nimic... Încearcă totuși să-i demonstrezi că n-are de ce să-i fie rușine cu casa ta. Iar în plus... trebuie să faci și tu ceva, adică la vârsta asta trebuie să te cam gândești ce-o să faci mai pe viitor, n-o să poți să stai cu ai tăi până o să te măriți . Don't misunderstand me. Îți urez toate cele bune. :'>
Ai deja peste 18 ani.Si ai dreputu sa faci adica orice.Chair mama ta isi face griji prea mari pentru tine, dar degaba.
Dupa parerea mea esti o fata cumsecade educata si cumva ar trebuie sa-i doveesti ca citeodata nu are dreptate ceia ce zice.
Ti se intampla toate astea pentru ca mereu ai dat explicatii, intotdeauna le-ai cerut parerea, sau te-ai limitat sa renunti la a le-o cere stiind dinainte reactia lor.Banuiesc ca nu lucrezi si nu esti independenta financiar, asa ca atata timp cat iti vor da de mancare, te vor imbraca si iti vor da un acoperis deasupra capului nu vei putea iesi din situatia asta. Avand 21 de ani te poti muta la iubitul tau, daca el te poate intretine, sau...cauta-ti un loc de munca afara.
Ţin să spun că nici la iubit nu mă lasă să mă mut, că cică nu e el familia mea, că dintr-un singur motiv cică vreau să mă mut la el doar ca să mă... vorba aia... cu el.
Şi ce mă irită e că maică-mea îi bagă pe absolut toţi băieţii de pe lumea asta în aceeaşi oală cum că-s obsedaţi sexuali.
Nici măcar nu vor să facă cunoştinţă cu el, lor le place mai degrabă să-şi bată joc de el, să-l ia peste picior, să râdă de cum e îmbrăcat, etc.
Deschid puţin paranteza aicia legat de îmbrăcăminte, se îmbracă chiar normal cu jachetă, blugi, addidasi, îl ia la mişto mai ales pentru căştile mari pe care le poartă... >_>
Ca să nu mai zic că şi de mine mai râd ai mei şi fac mişto de mine sau de prietenii mei pe la spate, niciodată n-au fost drăguţi cu niciunu din foştii sau cu prietenii mei...
Dupa modul in care te exprimi, nu prea cred ca ai 21 de ani. Daca ai avea 21 de ani atunci ti-ai cauta chirie si v-ati muta impreuna. Din cele descrise, este clar o problema in modul in care parintii tai ofera educatia insa este si o problema in modul in care tu procesezi informatia. Avand 21 de ani, parintii tai nu sunt obligati sa iti accepte prietenii in casa, poate nu se simt confortabil sa le vina lume in casa, ceea ce pot intelege. Nu e tocmai confortabili sa iti vina straini in casa, in mediul tau intim. La 21 de ani nici n-ar trebui sa mai ai timp de asemenea intalniri puerile ci sa te preocupe gasirea unui job sau a unei facultati. Pana la 18-19 ani tot ai fi avut timp de asa ceva, la 21 de ani nu prea se mai explica. Iar preocuparea lor cu a nu deveni mamica la o varsta tanara in care ar trebui sa te preocupe cariera, este de inteles. Ei nu vor ca tu sa iti ratezi viata si probabil nu au incredere in gradul tau de maturitate si responsabilitate. Ceea ce din modul tau de exprimare este de inteles deoarece nu pari matura. Violenta fizica si verbala nu ar trebui sa isi aiba locul din partea lor ci incurajarea catre responsabilizare prin a-ti gasi o chirie. Asadar in acest context in care intrebarea ta principala este "Nu mai pot, ce să fac?;(((" daca esti la facultate faci cumva sa stai in camin, daca nu esti la facultate atunci lipsa job-ului nu isi are o explicatie logica deci iti iei job si te muti cu el.
anonim_4396 întreabă: