Buna!
Poti s-o inviti pe la tine, sau daca e te imprietenesti cu prietena ei si le inviti la tine acasa va jucat ceva, beti un suc si puteti fi toate trei prietene!
Asa mi s-a intamplat si mie. cred ca stiu prin ce treci, te simti prost si in plus. de exemplu la mine e asemanator ca le tine, cand sunt cu 2 prietene ale mele, ele stau impreuna si de mine cam uita. cand sunt cu una din ele separat vorbim si ma simt bine. uneori cred ca nu e bine sa fim 3. dar mi s-a intamplat sa fim 3 si sa nu fiu "discriminata". am ajuns la concluzia ca este dupa toane intr-o zi mai apropiata fata aceea de mine, in alta zi nu. la tine important e sa ai incredere in prietena ta, sa-i spui ca te deranjeaza lucrul asta, ca te simti prost... explica-i situatia in care te aflii, explica-i frumos... acum depinde si de cati ani sunteti prietene si de cat timp e prietena cu cu tipa cealalta. iti urez mult noroc! si imi pare rau de tine. bye. :]
Draga, daca va potriviti la caractere e OK, contrar nu stiu daca exista vreo solutie...In orice caz incearca sa fii mai buna, mai intelegatoare, mai desteapta, mai sincera, incearca sa-i recapeti un interes oarecare, ajut-o cind are nevoie. Dar de ce ti-ar trebui o prietenie in care efortul depus vine doar din partea ta? Poate gasesti fete si mai dragute ca prietena aceasta a ta? In orice caz, conform intrebarii iti pot spune ca surprizele si ambianta pe care i-o eferi poate fi mai presus ca toate... Succese! Ce zici, merit FUNdiTZoiul?
Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.
Sa-ti petreci mai mult timp cu ea si sa imparti-ti tot ceea ce aveti una cu alta : http://www.opinii.md/articol/2240/esenta-prieteniei-mele/