anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bune TPU! Am vazut ca puteti da sfaturi multori utilizatori si asa ca acum am sa imi pun increderea si voi pune o intrebare.

Nu este in legatura cu familia! De fapt nici nu stiu cum sa o spun. Cred ca e gelozia sau ceva de genu.

Eu tot timpul imi doream sa ma fi nascut intr-o alta familie, alta tara. Intr-o tara unde limba este cunoscuta si se invata in alte tari. Ca si spaniola, germana, engleza etc.Caci m-am saturat ca toate erau in engleza, spanioala si in alte limbi ca nu intelegeam nimic. Mai ales la filmele care imi plac asa de mult dar nu pot sa imi dau seama despre ce e vorba deoarece sunt in alte limbi. Bine, hai ca la engleza sunt buna, tot timpul am luat 10. Adica, cred ca sunt geloasa pe cei care sunt nascuti in tariile astea unde limba este populara sau ceva de genu. Ca de exemplu spaniola.Ori unde gasesti filme,seriale etc in spaniola.
Si chiar unele prietene,neamuri sunt duse din tara. In Spania,Franta, Anglia, Grecia si in curand vor mai pleca astfel incat voi ramane singura si indurerata.
Chiar pe viitor planuiam sa ma mut intr-o tara unde se vorbeste engleza si sa se continue ciclul vietii in tara respectiva. Dar mi-e frica sa nu ii pierd pe cei de aici. Caci am o sora geamna ( mentionez ca nu semanam dar la fata semanam ceva ), nu stie nici o limba ca lumea si vreau sa o parasesc. Nici pe tata sau mama. Si mi-e frica de asta. Chiar uneori imi vine sa plang din cauza, dar incerc sa ma abtin.
Ce as putea face? Memtionez ca am 12 ani ( Cam micuta, nu? ).
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Esti la varsta copilarie, a inocentei, e normal sa ai vise.E bine ca stiii o limba straina, mai invata si altele. Poti vizita locuri noi, sunt oameni care si stabilesc acolo.Dar trebuie sa muncesti... si sa cresti.Si sa stiii ca nu va fi usor.

7 răspunsuri:
| AndreeeexD a răspuns:

"... si nu vreau sa o parasesc pe sora mea ". Scuzati-ma, nu stiu cum am uitat sa scriu cuvantul " nu " laughing

| IloveME a răspuns:

Da ai dreptate, esti cam micuta!
Si eu sunt romanca, am 10 ani in Spania si sincer nu ii cum crezi!
Lumea-i rea! si intotdeauna acasa la tine esti bineprimit!
Nu am de gand sa ma intorc nici eu prea curand (decat in vacante) in Romania, dar nici in Spania nu mor eu!
Gandesti acum, ca esti acolo si esti mica, dar o sa-ti aduci aminte peste ani d intrebarea asta si cel mai bun raspuns ti-l vei da singura! fi mandra ca esti romanca!

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Da intr-adevar esti mucuta nu te mai gandi la asta o sa ai toata viata inainte dupa ce o sa iti termini o scoala o facultate pentru ca iti trebuie daca chiar vrei sa faci ceva sau poti face o facultate in alta tare, ce spui tu acum este doar o problema pe moment o sa treaca cu timpul, si cu cat vei inainta in varsta vei vedea ca viata nu este atat de roz pe cat crezi tu, momentan o vezi cat de cat roz pentru ca esti micuta si pentru ca parintii vostri incearca pe cat posibilul sa nu va arate care sunt problemele in realitate

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Copila... iti dau un sfat prietenesc. Ai 12 ani si vrei sa pleci in alta tara? Stii ce cred eu? Ca asteas fantezii de copil mic. Mai bine iesi de pe net si ia o carte in mana, invata, fa-te cineva in viata sidupaia gandeste-te sa pleci.

| IsabelaIssa a răspuns:

Asa ai impresia pentru ca esti mica, si pentru ca tie ti se pare ca afara e totul roz, dar nu e asa deloc. Cand ai sa cresti si o sa pleci afara o sa iti schimbi parerea si o sa ti se faca dor de tara, chiar si asa cum e ea.

| Suzii a răspuns:

Cel mai bun răspuns e al utilizatorului IloveMe, după părerea mea. E tot ce aș fi vrut să îți spun eu...chiar mai bine. Fi mândră de naționalitatea ta și în același timp luptă cu ea! Cu drag, o persoană de 20 de ani, ce și-ar dori să nu fie nevoită să plece din țara asta decât în vacanțe/excursii și nu pentru că am totul aici sau mai știu eu ce, ci doar pentru că aici este „acasă"!

| AndreeeexD a răspuns (pentru IsAbElLaSwEeT):

Sa sti ca eu la varsta mea le cam inteleg pe toate! Nu ca soramea care doarmne inca cu plusuriile. Pff.