Păi doar am stabilit că mama și bunica ta nu sunt deloc prietene cu spălatul... Nu te-ai plâns tu în repetate rânduri că ambele se spală rar și că nu-ți dau voie nici ție să te speli mai des de o dată pe săptămână?
Deci despre ce logică vorbim aici? Este destul de clar că ele văd spălatul ca pe un lux/moft, nu ca pe o necesitate, iar igiena personală le este un concept străin.
Nu stiu frate de unde.Si eu morr cand aud ca " iarna nu transpiri deci nu trebuie sa te speli" " nu trebuie sa schimbi hainele in fiecare zi" " machiajul rezista si in timpul somnului".Din ce pestera au iesit nici nu nu stiu.O fata mi-a luat rimelul fara permisiunea mea si din cauza ca nu se spala eu, a doua zi am o bubița pe pleoapa exact intre gene.Deci eu ma chinui sa ma spal 1-2 ori pe zi, schimb haine, folosesc machiaje personale, lucruri sterile si dintr-o prostie de genul patesc un rahat.
Si asta e intrebare de pus la niste necunoscuti?
Ai o familie aiurea, stai linistit ca esti la fel si tu.
Și totuși nu pot sa imi dau seama cum mai rezista în casa cu astfel de oameni
Intreab-o da ea de ce se spala pe dinți atat de des? (Glumesc). Acum depinde de relația ta cu bunica ta, trebuie sa-i explici ca nu-i cazul si ca faci asta doar sa te mentii curata. Chiar daca e sa fi intreținut relații sexuale tot nu e problema ei atata timp cat nu esti minora si ea e tutorele tau.
Dacă eram major, făceam absolut tot ce-mi stătea în putere să plec din casa aia și să fiu independent.
Iar dacă eram minor și încă nu puteam să plec, tot le-aș fi spus că spălatul este o necesitate și că mă voi spăla de câte ori am nevoie, chiar dacă asta însemna să-mi cumpăr săpun și șampon și să le plătesc apa caldă pe care o consum din alocație.
E batrana, n-ai ce-i face. Nu poti schimba nimic. Ii poti da cele mai plauzibile argumente, in zadar. Intreaba ce o **** grija daca ti-ai inceput viata sexuala? De ce o lasi sa se bage in viata ta personala si sa comenteze cand are chef? Pentru ca nimeni nu o pune la locul ei si toata lumea ii accepta aceste iesiri. Fara suparare. Cand taci prea mult, ii permiti prostului sa devina nesimtit.