Buna:* Cel mai bine ar fi sa o duci la spital :-s. Nu se stie cat de grava poate fi rana .
Buna cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la spital dar pana atunci curatai rana cu apa oxigenata si fugi repede la farmacie si cumpara un baneocin praf si un pansament steril dupa ce ai curatat cu apa oxigenata presari pe rana un pic de praf de baneocin (este foarte bun pentru rani contine antibiotic)si dupa infasori cu un pansament sper ca te-am ajutat.
Multumesc 6111992, e foarte bun raspunsul.am trimis`o pe ea la farmacie.eu nu prea am ce`i face s`a lovit rau e ca o taietura mare are vreo 5 cm cred.
Nu ai pentru ce cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la spital sa o coase daca este rana asa de adanca sper sa ai treaca curand multa sanatate.
A si apropo am uitat sa iti spun sa nu cumva sa o dai cu spirt, niciodata sa nu pui spirt pe o rana deschisa pentru ca spirtul nu este bun sapa si asa se adanceste rana mai rau apa oxigenata in locul spirtului.
Am uitat sa iti spun sa nu o dai cu spirt ca nu este bun, sa nu pui niciodata spirt pe o rana deschisa deoarece sapa si devine rana mai adanca apa oxigenata in locul spirtului.
Deci ea si-a spart capul si tie iti arde de scris intrebari pe TPU? Du-o imediat la un spital!
Styx,intrebarea e pe bune.ti se pare tie a fi asta intrebare pusa "de plictiseala?"doamne fereste! auzi la el
'plictisita asta".da, asa-i, dau bacul la vara si n`am altceva de facut decat sa pun intrebari la intamplare pe TPU
E tardiv raspunsul meu anyway prima data suni la 112 apoi nu dai cu spirt pe rana deschisa pentru ca atunci coace rana.apa simpla daca nu ai apa oxigenata bandaj curat sau camasa sau orice alt material care nu lasa ate sau scame.pastila de calmant durere nurofen orice altceva algocalmin ibuprofen.neaparat si o radiografie daca e urata rana adica daca are ceva fisurat la craniu