Depinde de inaltimea baiatului, de gandirea lui. Daca e un baiat ca mine care are o inaltime de 1.83 nu cred ca o sa aiba probleme in ceea ce priveste inaltimea ta. Oricum, majoritatea baietilor au intre 1.70 si 1.80, nu stiu de ce ar avea un baiat probleme cu inaltimea ta. Ai zis ca ai 1.85 cu tocuri, dar asta nu inseamna ca o sa stai toata ziua cu tocurile in picioare . N-ai de ce sa te simti complexata de inaltimea ta. Gandeste-te ca unele fete chiar ar vrea sa aiba inaltimea aia. Si pana la urma ce mai conteaza inaltimea cand e vorba de dragoste, doar vorbim de o diferenta de 10-15 cm sa zicem, nu e mare lucru.
Mulțumesc, Cristi! Mi-ai dat încredere in mine. Voiam sa renunț sa port tocuri
Dacă dimensiunile unui organ bărbătesc, lungimea, etc, spun unii că ar conta în relație, înălțimea partenerului chiar nu contează, dar absolut deloc.
Parerea mea e ca ar trebui sa renunti la tocuri daca esti atat de inalta. Tocurile sunt pentru fetele scunde, sub 1.70. La 1.77 deja nu-si au rostul, plus ca multe femei se plang de tocuri ca sunt incomode si fac un sacrificiu pentru a castiga cativa cm in plus fiind scunde.
De inaltimea ta sa nu te simti niciodata complexata, dar trebuie sa ai langa tine un baiat apropiat ca inaltime putin mai mic cu 2-3 cm sau putin mai inalt, dar nu sa fie diferente mari intre voi.
Iti pot spune ca baietilor le plac fetele inalte daca au si un corp placut.
Voi fetele faceti o greseala cele care sunteti inalte si puneti si tocuri de 10-15 cm, in primul rand va afecteaza coloana si nu in ultimul rand pareti palugi, cauta ceva comod si placut de purtat si mai rar tocuri.
Daca diferenta intre baiat si fata este mare ca inaltime pareti pe strada un fel de stan si bran, doar ca aceia erau apropiati ca inaltime si diferiti ca greutate, dar cred ca ai inteles mesajul.
Cu cea mai mare placere! Ma bucur ca te-am putut ajuta.
Cam nașpa pentru băieți când fata e mai înaltă.
Depinde de gandirea fiecăruia.
Cred că e nașpa pentru un băiat ca partenera lui să fie mai înăltă.
Oricum depinde și de gandirea băiatului.