Cred ca vrei sa spui ca fetita este de 10 luni, nu de 2. Parca asta era povestea. Fara suparare dar matusa ta ti-a intins o mana uriasa de ajutor si nu cred ca tu ar trebui sa te acomodezi cu ei, ci ei cu tine si cu fetita ta. Ar trebui sa fii recunoscatoare. Parintii tai nu te vor, iubitul tau te bate. Eu zic sa iti ajuti matusa si sa iti cauti si un job part time. La matusa ta, este mult mai bine ca intr-un centru de ajutor pentru single moms. Pt ca acolo va trebui sa imparti locuinta si wc'ul cu zeci de femei si copii. Si in plus daca esti mama singura, du-te la primarie si depune un dosar de ajutor social pentru mame singure. Cu siguranta te vei incadra si vei beneficia de vreo 2000 ron pe luna.
E alta persoana cea care a zis ca are fetiță de 10 luni a mea are 2 luni am văzut întrebarea ei chiar dacă e aproape identica cu a mea am văzut în întrebările ei ca ea are 18 ani eu am 23 de ani am fost căsătorită și încă sunt legal pana la divorț deci sunt povești diferite a mea și a ei uitate mai bine aici și vezi : https://www.tpu.ro/......-azi-stiu/
Wow. Ce povesti asemanatoare. Totusi imi sustin acelasi raspuns. Cred ca mutatul la matusa ta este cea mai buna optiune. Gandeste-te ca ai si pe matusa si pe unchiul tau carora le pasa legit de tine si de fetita ta. Ajut-i si tu cu ce poti, curatenie, mancare etc. Tu acum trebuie sa te gandesti la copil nu la " acomodarea ta". Esti chiar foarte norocoasa. Si in viitor incearca sa nu mai alegi barbatii pe baza de atractie ci pe baza de calitati umane. Asigura-te ca barbatul de langa tine este empatic, afectuos si muncitor si nu are vicii periculoase. Esti femeie in toata firea.
Ce variante ai avea? Sa pui mina pe ceva munca, cam asta ar fi varinata cea mai buna nu sa stai lipitoare, sa stai cu mina intinsa la rude, la guvern.
Nu te poci acomoda, iauzi frate, nu se poate acomoda nici moca. Nu-i nimic du-te si stai in strada la coltu strazii, poate o fi mai bine acolo.
F bine au procedat parintii tai de tiau dat cu sutu, iti trebuie copii, ia-ti barbat, sau ia-ti munca, pune curu la munca, nu la intins mina, nesimtitilor care sunteti
Nu mai ai nici o alta varianta; din pacate variantele bune au fost, si au trecut. Cred ca stiu cum poti sa te acomodezi: Cand poti sa lucrezi, lucreaza undeva si fi constiincioasa, fa treaba in casa, adu-le satisfactii unchilor prin faptul ca esti responsabila si constiincioasa. Nu mai umbla cu panarame; daca esti intrebata de ub barbat responsabil, bine, daca nu, mai bine lipsa. Daca unchii te-ar vedea cu panarame de barbati, ar fi foarte dezamagiti. Daca faci cum am zis, o sa te simti omul potrivit la locul potrivit.