La altii si la 10, la altii la 30. Depinde de fiecare. Daca te referi in general, pe la 18-19 ani cand incepi cu facultatea/munca etc.
Păi măi... NUpotiSaintelegi...
nu poți să înțelegi.
Lăsând ironiile deoparte, undeva cam pe la 12-14 ani încolo, percepția de copilărie este diferită de la om la om.
Normal, copilăria ți se termină pe la 18/19 ani fiindcă începi munca sau facultatea sau poate chiar ambele. După cum a spus și Sn4k3, depinde de fiecare om. La unii se termină chiar de la 10 sau 11 ani și la alții la douăzeci și ceva sau chiar 30 de ani.
Indiferent de varsta, o sa ramai mereu copil. Dar din punctul meu de vedere de la 18 ani in sus fiindca atunci ai destule responabilitati si nu prea mai ai timp de chestii copilaresti...
Nu ai inteles intrebarea. Mai bine iti schimbi numele tau in numele meu.
Ăia de care vorbesti tu ba sunt pe la Spitalul Voila băiatu'.
Copilaria se ter, ima la varsta de 18 ai dar daca esti copilaros si in continuare..cat vrei tu atunci.
La unii, copilaria nu se termina nici la 90 ani.
La altii, nu au parte deloc de copilarie.
Unii confunda copilaria cu majoratul (mental), dar unul nu exclude pe celalalt.
Tinere, ai un limbaj ireverențios. Nu ai abilitățile necesare de a purta o conversație.
Eu am încercat să te ajut cum am înțeles mai bine, probabil am încurcat cu majoratul. Dar, cum a spus și Bula, unul nu exclude pe celălat.
Depinde.
Copilaria biologica, fiziologic vorbind, se termina undeva la 13-15 an la fete, si 14-16 la baieti.
Psihologic vorbind, copilul din tine nu va muri niciodata, chiar daca se zice ca o termini cu copilaria pe la 18-20 de ani, ceva mai tirziu decat copilaria biologica, chiar si mult mai tirziu vei dori inca sa te joci, sau te vei purta ca un copil cand vei doar tu cu tine insati. Putini sunt aceia ce ajung sa se maturizeze complet.
Iar relational, intreaba-le p e femei. Fiindca barbatii au nevoie adesea de ajutor, si de aceea se comporta uneori ca niste copii, si fiindca femeile sunt in masura sa le acorde ajutorul necesar, vei gasi multe femei care vor zice ca barbatii lor nu au trecut de stadiul de 3-6 ani. Sotia mea imi spune uneori ca eu nicidecum nu am trecut de 4 ani.
Concluzie: fii copil cit poti, cand vei pierde copilaria, ve realiza ca ai pierdut ceva frumos care nu se va mai intoarce la tine.
Arakiss întreabă:
katty_6203 întreabă: