Incearca sa vorbesti cu un prieten apropiat si de incredere, sunt sigura ca te va ajuta intr-un fel, daca te descarti te vei simti mai bine.
Imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla si sper sa revina totul la normal, daca nu, astepta sa cresti si sa pleci pe picoarele tale din acel loc toxic.
Imi pare rau si de mama ta ca ii permite asemenea lucruri, de aia nu prea ma inteleg eu cu iubirea, cat de indragostit sa fii sa ajungi batut si vanat...
Sper ca te-am putut ajuta.
Noi trebuie sa ne facem datoria, fara sa asteptam vre multumire sau recompensa.
Si tu ti-ai facut datoria, chiar daca aceea careia i-ai luat apararea este o leguma. ca si daca nu iit faceai datoria de i-ai lua apararea, nu ai mai fi fost tu om; si aceasta durere ar fi fost mai mare decat aceea de care suferi acum.
Tu deci continua sa fii barbat. Pentru ca oamenii violenti nu sunt nicidecum barbati, ci niste legume incapabile sa se controleze.
Injural si tu pe ala care face misto de tine, cand ii ia apararea spune-i ca nu e intreg la cap si e vai de pul lui, sa se pregateasca de reclamatie la politie daca nu sta cuminte ca sa se sperie asa invata minte
Aș putea scrie un roman despre faptul că un copil va purta pentru toată viața lui problemele psihologice ale copilăriei.
Mama lui este vinovată și înaintea oamenilor și a lui Dumnezeu. Ea va fi trasă la răspundere pentru slăbiciunea ei, tot așa cum va fi tras și Pilat.
Copiii vor fi aceia care își vor judeca părinții care nu și-au făcut datoria de părinți.
Cât despre exprimare, i-ar fi stat mai bine ca mormânt văruit? Ori i-ar fi stat mai bine într-unul ca acesta? Lucrurile trebuiesc spuse pe nume. Mulți părinți și-ar "iubi" copii doar dacă li s-ar pune pistolul la tâmplă. Până și animalele din pădure s-ar în apărarea puilor lor slabi.
Nu toți oamenii trebuiesc să dea naștere la copii. Se poate spune și în astfel de cazuri, că cine aduce suferință unui copil va fi mai bine pentru el ca să-și lege o piatră de moară de gât și să se arunce în mare.
Rupe contactul cu ea, poti sa te muti in alt oras/tara pentru a nu mai lua legatura cu ei.