| drba93 a întrebat:

Cand iubesti nu inseli. Voi ati accepta ca iubta sa faca glume obscene despre un baiat cu prietena ei. Sa intrebi daca penisul lui e lung daca doarme la ei sa ii lase singur asa se fac neamuri. Prietena mea nu avea o limita. Si plus ii trimitea mesaje pe Instagram si lui dar le stergea.

14 răspunsuri:
| HelpingHands a răspuns:

Pai și tu ce ești? Planul de siguranță? Spune-i ca te interesează o relație serioasa, de fidelitate, iar ea se comporta infidel.

| Hammurabi a răspuns:

Faptul că face glume obscene despre un băiat e o problemă?
Cum să consideri că înșeală doar pentru că vorbește ceva despre cineva cu prietena ei? indiferent ce ar spune. E pur si simplu o bârfă, o discuție la mișto.
Și de unde știi ce îi trimetea pe Insta dacă ștergea? laughing
Nu ești un pic cam prea obsesiv/posesiv, gelos?

| drba93 explică (pentru Hammurabi):

Pai cand am cand am intrat a ramas adorul de la el. Prietena mea stia ca a fost cu una de 39 de ani si etc. Deci ea vorbea cu el si nu e prima oara cand o prind ca se da la unul…

| drba93 explică (pentru Hammurabi):

Plus ca de ziua ei voia sa mearga singura la ei. Si sa ma lase singur acasa noaptea. Haha ce credea… ca sunt prost. Si mai ales devenise extrem de activa pe Instagram. Si nu e prima pea cand se da la unul. Unul insurat cu copil. Ca vroia sa il sarute ma barfea pe mine ca nu sunt serios etc. Halal. Cand am prins-o am crezut ca de sinucide ce fel facea.

| 3824060673 a răspuns:

Vrei adevărul sau o iubești?

| drba93 explică (pentru 3824060673):

Ne-am despartit. Ca nu e prima oara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu am fost pus intr-o situatie de genul ca sa-mi dau seama cat de mult m-ar deranja dar daca sunt doar glume facute cu prietena ei si nu se ajunge la flirt sau alte chestii cu acel tip atunci nu ma deranjeaza.

| cristimihailov a răspuns:

Se pare ca va fi o schimbare curand pe acolo

| drba93 explică (pentru cristimihailov):

Pai ne-am despartit de o luna acus!

| mgtow a răspuns:

Trebuia sa o lasi la timp

| cristimihailov a răspuns (pentru drba93):

Si de ce iti mai pierzi timpul gandindu-te la ea, in loc sa il petreci gasind una mai buna?

| drba93 explică (pentru cristimihailov):

Oricum a trecut o luna deja! Si deja vorbesc cu cineva dar totusi is terminat. Am iubit femeia asta ca ochii din cap.

| cristimihailov a răspuns (pentru drba93):

Ai iubit o persoana care si-a cam batut joc de tine.
Si continui sa o faci...

| cristimihailov a răspuns (pentru cristimihailov):

Tine de alegere personala si se intersecteaza un pic cu masochismul