S-a umplut de pokemoni frustrati, stai linistita nu e vina ta. Azi am dat mesaj unui vecin pe wapp si apare ca a vazut mesajul, mai peste 2-3 ore ii scriu buna ziua caciula ca stapanul n-are gura si iar mi-a aparut ca a citit ce am scris dar nu raspunde.
E un vecin cu care ma cunosc de multi ani si mai iesim la cate o bauta.
Oamenii se lasa condusi de frustrari si isi varsa supararile pe altii.
Uite iti urez eu, SARBATORI FERICITE SA FI IUBITA SI IMPLINITA! si ignora pokemonii.
Dacă e mai în vârstă, poate nu știe să tasteze. Taica'miu, de exemplu, nu vede bine la apropiere, da' nici nu își ține ochelarii și când primește mesaje, mai ales acum de sărbători, o pune pe maica mea sa răspundă/ trimită și ea mai departe
se poate sa fie varianta cu ochelari, deoarece cateodata uita sa isi puna ochelarii.
Sunt sărbătorile acum și toți ronțăie fericiți o bucățică de șorici.(N-am știut că sunt poet până am văzut că rimează)Cui îi mai pasă că cineva a răspuns sau nu? Nu vezi că vinul curge? Si salata boeuf e multă? Sarmalele sunt cu sutele? Burta se plânge că-i e foame(e o ticăloasă burta asta, abia ce am umput-o)
Oare am făcut vreo greșeală gramaticală?
Poate este putin mai mult ocupat.
I-ai trimis, ti-ai facut datoria fata de el si atat.
Acum o oră l-am felicitat pe ginerele meu de Sf Stefan, pe Whatsapp si inca nu mi-a raspuns la mesaj.
Acum ce sa-i fac, sa-l omor ca nu mi-a raspuns?
El lucreaza, eu sunt in concediu.
Buna, si eu ma confrunt cu aceasta problema.
Uneori, ne asteptam, ca cealalta persoana sa ne scrie inapoi, dar daca personalitatile difera, celalta persoana nu intelege de ce ar trebui sa ne scrie inapoi.
Este in regula sa simti asta.
Nu știu ce relație e între voi (prieteni, colegi) nici nu conteazã prea mult, dar eu unul aș considera FOARTE nepoliticoasã persoana care mi-ar cere socotealã de ce nu i-am rãspuns la un astfel de mesaj. Și eu fac parte din numãrul celor ce nu trimitem sau nu rãspundem la acest gen de mesaje ocazionale transmise, tocmai pentru cã le considerãm •••îmi scapã termenul acum,.,
Dar spuse direct, parcã e altceva,.,
Chiar trebuie sa inveti sa comunici mai mult, d-le, simple cuvinte pe care le spui, dar inseamna mult, spre deosebire despre alti oameni. Chiar te-ar omorî daca ai raspunde la astfel de mesaje? Esti ca si domnul Scrooge din desenele din copilarie.
" simple cuvinte pe care le spui, "•••
Pãi vezi, aici e diferența, între a spune/scrie cu un SCOP, într-un mod standardizat (ceva gen tradiții/obiceiuri); și cu totul alta este a o face dintr-o TRÃIRE sincerã, într-un mod personalizat.
Mã refer la aniversãri, comemorãri, Paște, Craciun si AnulNou.