Pf buna! ea ar trebui sa analizeze modul in care el se comporta cu ea, dupa ce perioada el ii marturiseste fetei c-o iubeste. iubirea trebuie dovedita, demonstrata, impartasita si nu in ultimul rand resimtita! degeaba zici "te iubesc, draga", daca de fapt n-o zici din suflet, daca nu se vede licarirea aia speciala in ochi, daca nu ai fata improspatata si intinerita.
Depinde si cand, adica dupa prima intalnire, mai greu de spus, dar foarte, foarte rar...este posibil
Sunt cazuri in care ar trebui sa creada si cazuri in care nu ar trebui. Asta depinde de comportamentul baiatului.
Pai daca e asa in joaca...nu prea cred.Insa nu putem spune ca noi,fetele, suntem mai sensibile. Daca o spune sincer, poti sa il crezi.
Daca spune simcer, da merita crezut))dar fata de unde stie daca spune adevarul, ca doar nu e ghicitoare in stele
Observa-i comportamentul...
In majoritatea cazurilor fata ar trebui sa nu creada insa mai st fete mai naive care mai cred atunci cand li se promit luna de pe cer > Acum nu neg ca mai st si cazuri in care baiatul spune adevarul
Mie mi se pare ca mai degraba depinde de cat de simcer e baiatul, si de unde poate sti fata cat de simcer e baiatul?
De obicei cele mai multe cred, dar celelalte, daca nu se inteleg cu el si stiu ca le cam enerveaza nu.
Eu cred ca da.acum depinde ce smecheras e, si ce vrea de la tne...eu cred ca daca iubesti o fata foarte mult nu te culci cu ea din primele zile Iubesck si stiu cum e