| ladyMillion a întrebat:

happycand un baiat ii spune unei fete ca o iubeste, fata ar trebui sa-l creada?laughing

Răspuns Câştigător
| FlorenceVi a răspuns:

Pfhappy buna! ea ar trebui sa analizeze modul in care el se comporta cu ea, dupa ce perioada el ii marturiseste fetei c-o iubeste. iubirea trebuie dovedita, demonstrata, impartasita si nu in ultimul rand resimtita! degeaba zici "te iubesc, draga", daca de fapt n-o zici din suflet, daca nu se vede licarirea aia speciala in ochi, daca nu ai fata improspatata si intinerita. happy

12 răspunsuri:
| CkErROo a răspuns:

Depinde de ce simte fata pentru baiathee hee

| BeatriceBiaa a răspuns:

In majoritatea cazurilor fata ar trebui sa nu creada laughinginsa mai st fete mai naive care mai cred atunci cand li se promit luna de pe cer > Acum nu neg ca mai st si cazuri in care baiatul spune adevarul big grin

| ladyMillion explică (pentru CkErROo):

Mie mi se pare ca mai degraba depinde de cat de simcer e baiatul, si de unde poate sti fata cat de simcer e baiatul?

| Couragebv a răspuns:

Depinde si cand, adica dupa prima intalnire, mai greu de spus, dar foarte, foarte rar...este posibil

| shainitainii a răspuns:

Sunt cazuri in care ar trebui sa creada si cazuri in care nu ar trebui. Asta depinde de comportamentul baiatului.

| Kissmeagain a răspuns:

Pai daca e asa in joaca...nu prea cred.Insa nu putem spune ca noi,fetele, suntem mai sensibile. Daca o spune sincer, poti sa il crezi.

| nicoletazana a răspuns:

Kmm e usor sa zici te iubesc din gura, dar iubirea vine din interior

| ladyMillion explică (pentru Kissmeagain):

Daca spune simcer, da merita crezutlaughing))dar fata de unde stie daca spune adevarul, ca doar nu e ghicitoare in steletongue

| LuxuRyQ a răspuns:

Eu cred ca da.acum depinde ce smecheras e, si ce vrea de la tne...eu cred ca daca iubesti o fata foarte mult nu te culci cu ea din primele ziletongue Iubesck si stiu cum e

| Kissmeagain a răspuns (pentru ladyMillion):

Observa-i comportamentul...

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Pana nu sacrifica ceva pentru tine, sa nu crezi o iota.

| AdrianaPetruta a răspuns:

De obicei cele mai multe cred, dar celelalte, daca nu se inteleg cu el si stiu ca le cam enerveaza nu.