| liliana77any a întrebat:

Care a fost cea mai lunga relatie a voastra?
Unde v-ati cunoscut partenerul?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Au fost atat de diferite intre ele, incat nu pot vorbi de timp. Am avut relatii de cateva luni, relatii de cateva luni pe care le-am reluat de mai multe ori in decursul a catorva ani.
Nu sunt genul care ia de mana o domnisoara si isi pune relatia pe Facebook, ca sa zic ca a durat de pe data de... pana pe data...
Am cunoscut partenere si pe mirc, si la liceu, si in cartier, si la munca, si la iesiri.
Dintre relatiile liniare, am avut o colega de clasa (vreo doua luni a tinut), apoi o amica de a unui coleg de clasa, cu care am vorbit si avut relatie intermitenta cativa ani.
In viata de adult, lucrurile sunt de 3x mai complicate, ajungi sa faci lucruri mai profunde decat oamenii casatoriti, si totusi sa nu fii intr-o relatie cu persoana respectiva. Desi va vedeti si vorbiti zilnic rolling on the floor
Sau cel putin asa mi-a mers mie.

18 răspunsuri:
| andre40 a răspuns:

Aproape 2 ani jumătate, ne-am cunoscut pe tiktok...

| Hyperion7 a răspuns:

Un an jumate

| liliana77any explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ai avut o viata plina de peripetii as putea spune.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru liliana77any):

Am fost foarte linistit, fata de anturajul meu.

| Ilovedinero a răspuns:

3 ani, inca continua, ne-am vazut in sala de kickboxing, tata ii era antrenor si tin minte ca exact in ziua aceea avea mai multi elevi si m-a pus pe mine sa stau cu el si sa il ghidez la exercitii.Am vazut ceva in el ce nu vazusem la nimeni pana atunci, mie cand imi place de o persoana văd ceva la ea, nu trebuie sa fie intr-un anumit fel, pur si simplu il vedeam altfel fata de orice alt baiat.Mă făcea sa râd si acel special ma inebunea, nu mai rezistam sa nu il imbratișez macar, aveam o sigurantsa pe care nu am simtit-o la nimeni, dupa cateva zile a venit ședinta foto anuala pentru albumul clubului, fiecare baiat trebuia sa faca cate o poza cu fiecare fata, punea efectiv un baiat in fata camerei si venea cate o fată, cand a fost randul meu eram rosie ca focul, tremuram din toate incheieturile si ma trezesc ca se apropie de mine mai mult decat se apropiase de orice fata si eu deja inebunita de el mi-am lasat capul pe pieptul lui, a fost o nebunie iar eu deja rosie ca focul, nebuna de cap, fotograful foarte " dragut de fel" a spus in gluma " pup-o", nu o sa uit niciodata ca m-am dus in baie sa ma ascund de rusine si de emotiile care le aveam in preajma lui. Dupa 2-3 saptamani am ajuns sa ne antrenam impreuna, am inceput sa ne cunoastem mai bine, am inceput sa avem sparinguri impreuna, totul mergea bine si am inceput sa ne imprietenim, eram cei mai buni prieteni la modul serios, si acum relatia nu este ceva romantic, mai mult se bazeaza pe prietenie, ajutor reciproc, sustinere.Incepea sa ma traga dupa el la antrenamente cand nu aveam chef, avea grija sa ma lesine ca sa nu fușaresc antrenamentele, dupa totul a venit de la sine.A fost genul ala de dragoste intre golani, crescuti cu povesti de viata asemanaroare, cu dureri si etc.

| Frank51 a răspuns:

6 luni, am cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun, locul exact este Brașov business Park.

| 47red a răspuns:

9 luni iar celelalte maxim o luna, ultima doar 2 saptamani. Ultima a fost pe Instagram si s-a terminat din cauza faptului ca nu putea accepta sa ne vedem doar o data pe luna, dar nu-i bai ca toate se intampla cu un scop dupa logica mea si continui sa ma gandesc pozitiv.

| Frank51 a răspuns (pentru 47red):

Până și cu dușmanii mă văd mai des laughing

| 47red a răspuns (pentru Frank51):

Jur laughing Doar ca era ceva distanta și nu a acceptat asa ca a ales să poată fi cu altcineva care sa fie de acolo, nu am nimic nici cu el nici cu ea. Aia e, noi sa fim sănătoși laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0 ani.
Nicăieri.

Răspuns utilizator avertizat
| liliana77any explică (pentru 47red):

Eu cred ca vina o poarta baiatul, nu tu.
Asa se intampla in general relatiile la distanta nu prea tin.

| KingOoO a răspuns:

0 ani, 0 luni si 0 zile.
Fata dupa care alergam a ales un terchea-berchea, sarac, nu are studii, nu are permis, nici masina, nici casa si niciun venit.

Greu de crezut si pentru mine ce am patit. ea il tine cu bani.

| C?t?lin199014 a răspuns (pentru KingOoO):

De curiozitate ce varsta au ei?

| KingOoO a răspuns (pentru C?t?lin199014):

El 25, ea 34 si cu copil din alta relatie.

| liliana77any explică (pentru KingOoO):

A fost alegerea ei, tu nu ai nici-o vina.
Ia un loc si o punga de pop-corn si bucura-te de spectacol.
Este clar ca tipa nu te vrea, imi pare rau pentru tine.
Dar fruntea sus mai sunt fete!winking

| ayannn a răspuns:

In mega image, ne stim de cand ii luam milka (furam)

| Ryumex a răspuns (pentru KingOoO):

E o taarfa meterialista atunci, nici nu merita sa-ti bati capul cu asa ceva.

Întrebări similare