| anabelisa a întrebat:

Care a fost cel mai dragut sau mai interesant cadou pe care l-ati primit, facand abstractie de ocazia ivita?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Aveam 9 ani si mama imi spuse ca n-are bani sa-mi faca ziua si-mi cumparase doar niste bomboane ca sa servesc copii.Mama a venit sa ma ia de la o ruda(m-am dus la acea ruda de la scoala pentru ca se intamplase nu stiu cum sa nu fie nimeni acasa) cu un buchet mare de crini(florile mele preferate)+o bratara de aur+un set de enciclopedii pe care sia ca mi le doresc foarte mult, iar acasa se aflau prietenii mei, niste rude, sora mea bineinteles si distractie.Cel mai frumos cadou pe care putea cineva sa mi-l faca.
Al tau care este?

19 răspunsuri:
| chestii1 a răspuns:

Pentru mine a fost urmatorul : lucram la venetia la un hotel si o clienta a facut comanda de o sampanie in camera...m-am dus cu sampania, m-a primit aproape goala. mai departe intelegi tu... tipa e austriaca si venea la acel hotel de 4 ani. dar pentru acel cadou am fost concediat ( nu aveam voie).

| DoodyAlexx a răspuns:

Cel mai frumos cadou primit a fost un set continand un stilou si un pix. Mi-a fost daruit de catre prietena mea

| AnneღU a răspuns:

Prietenul, a venit intr-un moment potrivit happy

| chestii1 a răspuns (pentru AnneღU):

Ce a venit intr-un moment nepotrivit?

| anabelisa explică (pentru DoodyAlexx):

AnneღU a spus ca a venit intr-un moment potrivit nu in un moment nepotrivit.desi nici eu nu prea am inteles nimic din raspunsul ei.

| drogh a răspuns:

Pentru mien a fost un buchet de trandafiri, vreo 30 si un ursulet de plus unde scria ''I love you'' love struck

| AnneღU a răspuns (pentru chestii1):

Nu "ce ", ci " cine "! tongue

| AnneღU a răspuns (pentru anabelisa):

Mda, scuze, in loc sa scriu de fapt ma gandisem tonguehee hee

| chestii1 a răspuns (pentru AnneღU):

Se mai intampla...

| anabelisa explică (pentru AnneღU):

Aaaaaaa! Acuma am inteles ceea ce ai vrut sa transmiti!kiss
Gandeste-te!

| anabelisa explică (pentru zurick):

Daca este sa ma intrebi pe mine, pot sa-ti spun ca au fost foarte multe cadouri care m-au surprins placut.Dar ultimul care m-a bucurat cel mai mult a fost tableta primita de la parintii mei!

| anabelisa explică (pentru chestii1):

In legatura cu cu acel ''cadou'' pe care l-ai primit, mi se pare ceva gen science-fiction.Dar sa nu crezi ca te acuz de ceva.O simpla parere...

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cele mai frumoase daruri primite, 2 ingerasi minunati, astazi au 25/23 de ani..nu exista ceva mai frumos si minunat decat aceste minuni ingeresti..restul sunt lucruri materiale.
O zi frumoasa sa aihappy

| mona a răspuns:

Un buchet imens de trandafiri rosii[si unul galben in mijloc] adusi special din Italia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am primit doua revolvere smechere pe care le tin in mana in avatar.

| UndergroundFolklore a răspuns:

Ma grabeam la un examen important pentru mine, si iubitul meu mi-a dat medalionul lui ca sa-mi poarte noroc (de atunci il port tot timpul).Dar cel mai frumos "cadou", pe care mi-l face cand nu ma astept, e cand ma minte frumos la telefon ca e acasa si sta pe net, dar de fapt el ma asteapta in fata liceului cu un trandafir (mi-a facut faza asta de vreo doua ori...doar pana acum) happy

| Wehrmacht a răspuns:

Atentie.Nu pare mult dar e ceva cand vine de la niste persoane pe care le "cunosti" dar cu care n-ai intrat in contact mai deloc, in timp ce esti aproape ignorat de altii pe care-i cunosti bine.

| Danysan a răspuns:

Cadourile cele mai pretuite sunt cele pe care ti le face Familia-ca sa ti totusi minte ar fi oki sa primesti unu de la cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult.

| pastru009 a răspuns (pentru UndergroundFolklore):

Aaaa te minte ai? Ia desparte-te de el! rolling on the floor)
Just joking.