La 15 ani, maxim 1 an, la 25, maxim 5, la 40, maxim 10, la 70, 20, caci oricum, ambii sunt deja batrini. Sa nu incerci cumva sa faci chestia cu 20 la 25 de ani!
Nu diferenta este problema, ci caracterul, daca este o persoana cu care te completezi, aveti aceleasi pareri, ati dori sa faceti aceleasi lucruri, aveti subiecte comune, atunci varsta nu mai conteaza. Diferenta de varsta o simte fiecare in parte altfel. Uneori 10 ani nu inseamna mult, iar uneori 5 fac diferenta, asa ca doar tu poti sa decizi.
Dragostea nu are vârstă.
Eu una aș sta cu un băiat mai mare maxim cu 5-6 ani.
Ti ai gasit sotzu bazandu te pe TPU?
Nu inca. Inca caut si ma bazez pe TPU.
Ce pacat k eu sunt luat si trebuie sa ma scoti din calcul dar amici putem fi...
Daca da atunci intra pe idul meu de mess: eurynomus3free
Daca ti-as zice ca intre mine si iubitul meu sunt 20 de ani diferenta, ai zice ca-s nebuna.
Faza e ca el nu-si arata deloc varsta, iar pustanii aia macho, sunt copii pe langa el.Si avem cam aceeasi personalitate, gandire si e totul super ok.
Uneori iubirea chiar n-are varsta, se leaga atat de bine lucrurile intre ele, incat varsta nici nu mai conteaza.
Nu am nici o problema k e o diferenta de 20 de ani intre voi dar din curiozitate te intreb u cati ani ai, el cati ani are?
Atata timp cat pasiunea exista varsta nu conteaza, as putea sa-ti scriu mult mai mult de atat dar acesta este esentialul
Buna,eurynomus.De fapt, nu trebuie sa existe neaparat o diferenta maxima, dar din pacate exista. Dupa parerea mea, acea diferenta este de 10 ani, deoarece mama mea are acum 43 de ani, iar tatal meu are 52 de ani.Intre ei este o diferenta de 9 ani.Dar pot fi si mai mari diferentele...Depinde,daca cei doi se iubesc atat de mult, nu mai conteaza varstele.Bafta!
Nu sunt eu in situatia asta dar eram curios, oricum mi se pare destul de pertinenta gandirea ta si chiar mi ar face placere sa vb si pe mess despre subiect daca vrei, am idul: eurynomus3free
Pai, dupa parerea mea ar fi 3-4 ani. Dar ce mai conteaza atata timp cat ei 2 se iubesc?
Nu zic sa fie mai mare cu 100 de ani dar ar conta gandirea pe care o ai.
Oricum, revenind deci cam 3-4 ani.
Sper ca te-am ajutat.
Peace^^♥
Nu este cazul meu eram doar curios ce parere aveti ca am auzit de o diferenta de vreo 20 de ani intre o tipa si un tip, crezi ca e normala dif asta?
Lasa'ma ca una are 67 de ani, iar el 45 Dar, sunt de 2 ani impreuna . Si se iubesc deci...conteaza si un pic varsta. Dar atata timp cat exista chimia?
U cati ani dferenta ai accepta intro relatie?
Eu? ...pai... daca eu sa zicem am 18 [ sa presupunem ] si el are vreo 22 sau invers . Nu prea vad o problema.
Dar...bine, acum conteaza si de personalitatea lui. Poate sa aiba o gandire matura si sa fie mai mic decat mine
Deci sa inteleg k ti ar place un tip mai mic k varsta de cat tine
Ti-am spus. Depinde si decat gandeste.
Da, ai dreptate
Mereu am
Eee, chiar mereu? acu depinde si despre ce e vb
Nu mai rade k te ingrasi
Buna! Dragostea nu are varsta! Bineinteles, nici una de 20 cu unul de 60, asta suna a interes financiar!
Intre mine si prietenul meu sunt 6 ani, intre tata si mama sunt 8 ani, si tot s-au iubit si se iubesc muuuult! Fiecare cum isi intalneste perechea! Strabunica mea a fost cu 4 ani mai mare decat sotul ei, deci.
Sti cum e in ziua de azi, pe primul loc conteaza banii nu anii majoritatea mai ales fetele se uita la bani.Dar daca gasesti persoana potrivita si o iubesti nu te intereseaza de starea financiara sau altceva...asa ca depinde de fiecare.
Diferenta de varsta admisa intre un tip si o tipa poate fi oricare atata timp cat tipa are peste 18.
Ai dreptate sa te enervezi pentru ca te-am insultat.Ai dreptate sa-ti expui punctul de vedere si sa ai antipatiile si simpatiile tale si problema nu e faptul daca te-am insultat sau nu ci daca ai tu destula inteligenta ca sa intelegi ca esti aproape lipsit de ea? Am putea sa privim din diferite unghiuri si nici unul macar nu te-ar avantaja ci dimpotriva ar contribui la imaginea globala si te-ar contura si mai bine asa cum esti.Sapte lucruri nu imi plac la tine.
1. Faptul ca m-ai insultat primul si fara motiv arata ca esti primitiv, antisocial, si probabil ai locuit pana acum intr-un mediu unde violenta gratuita e la ordinea zilei(probabil printr-un sat sau un camin de copii).
2. Faptul ca te-a surprins actiunea mea legitima de a te insulta, arata ca ori esti lipsit total de intelegere(ratiune, inteligenta), ori ai creierul prajit de la legale.
3.Insistenta ta ridicola de altfel, de a incerca sa ma insulti in contiunare, in lipsa unui motiv real de a ma insulta, arata inflexibilitate mentala(probabil frustrare).
4. Avatarul tau imi arata ca de fapt in viata de zi cu zi esti probabil un frustrat, avatarul nefiind altceva decat o compensare a complexului
tau de inferioritate.
5. Faptul ca te exprimi cu dificultate, si omiti sa folosesti semne de ortografie si punctuatie arata ca nu prea treci pe la scoala(probabil stai mai mult prin spelunci).
6. Faptul ca ai folosit termeni ca:"aurolac, boschetar", arata o atitudine xenofoba si rasista si ne poate da unele indicii despre situatia ta familiala.Relatia ta cu parintii, etc.
7. Faptul ca nu iti arati fata la avatar dar critici pe altii,arata teama, lipsa de incredere in sine,dar si faptul ca esti imatur si faptul ca ai putea suferi de o personalitate schizofrenica,sau de un sindrom dublu standard.
Ps:Acum doar pentru tine daca ai citit pana la capat desi ma indoiesc,sunt aproape convins ca nu o sa citesti pana la capat acest mesaj(din diverse motive,necesita atentie,de care probabil nu ai,necesita putina intelegere,de care probabil duci lipsa,e nevoie de putina obiectivitate, dar de care sunt aproape convins ca nu ai nici macar un gram, samd), sa stii ca nu sunt, nu am fost si nici nu am cum sa fiu de etnie rroma pentru simplu motiv ca nu sunt. Droguri nu consum.Aurolac sau prenandez nici atat.Desi sa stii(eu stiu deja),nu toti rromii sunt hoti si talhari asa cum crezi tu,eu am intalnit si persoane, de etnie rroma, cinstite, ba am intrat si in casele lor, si am mancat la mesele lor.Si cu totii au fost gazde atente, si cu totii au fost aproape obositori tot intrebandu-ma "ce sa imi mai aduca ca sa ma simt bine?"
In speranta ca de data aceasta m-am facut mai bine inteles iti urez o seara buna!
Ca barbat ai putea sa ai si 35 de ani si ea 20 nu cred ca ar fi o problema, dar ca femeie sa fi mai mare ca parteneru eu as zice ca maxim 5-6 ani desi dupa mintea mea spun ca dragostea nu are limite indiferent de varsta...sa zicem eu la varsta de 20 de ani daca ma indragostesc de o doamna de 28-30 pe mine nu m-ar deranja , in concluzie cum spui u varsta admisa intre 2 nu cred ca, conteaza depinde si in care categorie de varsta te afli, sal si o zi buna!
Parerea mea e ca nu conteaza diferenta de varsta, frumusetea sau inaltimea, cand iti place, iti place si gata!
Mda, bun raspuns. Cati ani ai?
14 dar asta nu inseamna ca nu stiu multe...sau ca vai Doamne sunt mica si nu stiu ce spun
Si la tine care ar fi diferenta maxima acceptata intro relatie?! Si nu am zis ca daca ai 14 ani nu sti ce spui, am intalnit pers f mature in gandire la 14 ani.
Pai nu stiu care ar fi diferenta vreo 5 ani cred sau daca mi-ar placea foarte mult bineinteles ca nu ar conta! am invatat ca nu conteaza asta. spre exemplu parintii mei au diferenta de 10 ani! si tot se iubesc
Aha, interesant raspuns...
Depinde. Varsta nu ar trebui sa conteze teoretic, dar, in ochii societatii, un tip nu ar trebui sa fie cu mai mult de 10 ani (aproximativ) decat iubita lui (Asta in cazul in care fata are macar vreo 18 ani, sa spunem), iar in cazul in care fata este cea mai mare din relatie, diferenta ar trebui sa fie de maxim 4-5 ani. Parerile pot varia
anonim_4396 întreabă: